Event location (1582)

Nationwide (6), Agder (95), Innlandet (240), Møre og Romsdal (84), Nordland (99), Oslo (90), Rogaland (110), Troms og Finnmark (57), Trøndelag (149), Vestfold og Telemark (152), Vestland (120), Viken (381)

Event type (132)

Activity (91), Charity event (1), Education (21), Automotive events (100), Show (13), Entertainment (72), Meeting (17)

RIB-safari i Oslofjorden. , juni/2022 - Safari Adventures

June 25, 2022 @ 3:00 PM

View all dates for this event

Hold deg fast og nyt 60 minutter med rå adrenalin! På RIB-safari får du se hovedstaden fra et nytt perspektiv, og utforske Oslofjorden på en helt ny måte. RIB er en spesialdesignet båt som går opp mot 50 knop og svever 50 cm over vannflaten, så her får man virkelig kjenne fart og krefter. På turen får man også høre noen spennende historier fra kjente steder i byen.

Opplevelsen inkluderer: 🌊 1 times ellevill båttur i Oslofjorden 🌊 Gjennomgang av sikkerhet 🌊 Lån av flytedress og briller

Vi har flere ledige datoer igjen i sommer 📅 Både booking og gavekort er tilgjengelig på Truestory.no!

Utstillingen "Linge i 100". Oslo, aug/2022 - Norsk Maritimt Museum

August 19, 2022 @ 6:00 PM

Vi åpner utstillingen "Linge i 100 19. august!" I 2022 er det 100 år siden den verdensberømte båtkonstruktøren Jan Herman Linge ble født. Det markerer Norsk Maritimt Museum med en jubileumsutstilling.

Vi ønsker alle velkomne til åpning med omvisning ved prosjektleder og Linge-ekspert Jørgen Sommerfeldt-Colberg og en eksklusiv filmvisning med mer!

Det blir enkel servering.

"Linge i 100" - jubileumsutstilling

I anledning Jan Herman Linges 100-års jubileum, åpner en spennende ny utstilling på Norsk Maritimt Museum 19. august.

Fritids- og seilbåter til folket! Du har kanskje hørt om Yngling, Wesling, Fjordling og Soling? Og kanskje har du vært om bord i en Windy eller en Draco? Den verdenskjente båtkonstruktøren Jan Herman Linge er konstruktøren bak flere av disse båtene. Linge konstruerte båter i mange forskjellige størrelser og prisklasser og hans engasjement handlet mye om å bringe båt, seiling og sjøliv ut til folk flest. Jan Herman Linge var en av Europas mest anerkjente konstruktører og i verdenstoppen innen innovativ båtdesign. Totalt er det produsert mer enn 10 000 seilbåter og 10 000 motorbåter etter hans design. Han har vært sentral i utviklingen av fritidsbåtkulturen og seilsporten slik vi kjenner den i dag.

50års jubileumstur til USA. sep/2022 - NMCU

September 15, 2022 @ 12:00 AM

NMCU feirer 50 år i 2022 og i den forbindelse har vi satt opp en jubileumstur i samarbeid med Joyrides. Dette er “Wild West” turen som også kalles “The Dream Tour”.

Reisen starter 15. september og avsluttes 30. september i 2022 – riktig tid på året for det beste været.

På denne turen får du det beste av høydepunktene fra USAs Wild West. Overveldende naturopplevelser, spennende storbyer, populære attraksjoner og masse kjøring på den legendariske motorsykkelveien Pacific Highway 1. Dette er virkelig en drømmetur!

NMCU-medlemmer som bestiller innen utgangen av året får 10% rabatt på ordinærpriser og får i tillegg eksklusivt garantert førstevalg på sykkel, barbeque-party, samt t-skjorte, caps og sertifikat som minne fra turen.

Innsamling til Toaletter på Espa idrettsplass. Tajet, sep/2022 - Turbokjerra Veteranklubb

September 15, 2022 @ 12:00 AM

Toalettløsning på Espa idrettsplass Tajet ønskes! BLI MED PÅ SPLEISEN! Etter suksessen med å samle inn midler til b.l.a. bedre adkomst for rullestolbrukere til Espa idrettsplass i fjor, håper vi å samle inn penger til et helårs toaletttilbud på idrettsplassen, slik at det blir lettere å ha flere arrangementer på plassen, og tilrettelegge for at flere klubber og brukere skal kunne ha arrangementer.

Ta en tur med "Beffen" når du kan. Bergen, sep/2022 - Beffen

September 22, 2022 @ 12:00 AM

Vi er kommet til høsten i Bergen og dermed færre reisende med Beffen.

Vi håper dere kan ta en liten tur med Beffen sånn innimellom og støtte oss, det hjelper oss masse til å drifte båten i vinter. Ta med deg alle naboene og kom....

Og husk at du får 20% rabatt på billetten til Akvariet med Beffen billett. Høstferien kommer snart...

MF «Beffen» er en liten ferge som tar passasjerer over Vågen i Bergen, nærmere bestemt mellom Bryggen og Nykirkekaien. Gjennom over et århundre i drift har Beffen blitt en del av bybildet og nærmest en institusjon å regne for bergenserne.

Driften av fergen har i flere perioder slitt med dårlig økonomi, men har blitt sponset av privatpersoner og bedrifter for å holde driften gående.

Båten har en motor på 22,5 hk og turen tar litt mer enn 2 minutter. Mange bruker båten til jobb og skole. Navnet «Beffen» er en folkelig uttale av forkortelsen B.E.F. som står for Bergens Elektriske Færgeselskab.[4] Den folkelige formen er etterhvert blitt navnet på fergen som trafikkerer den siste gjenværende ruten til B.E.F.

Amcar-treff på P-plassen Tyrigrava. Oppegård, sep/2022 - Villa Sandvigen

September 27, 2022 @ 4:00 PM

Alle Amcars, merker og årganger ønskes velkommen. Salg av grillmat, vafler og passende drikke. Værforbehold: Sjekk på Facebooksiden før du drar dit

Flyttet dato - Automessen. Lillestrøm, sep/okt/2022 (fagmesse, åpent for publikum)

September 28, 2022 @ 11:00 AM

Hei, NOVA Spektrum og Autobransjens Leverandørforening har gleden av å invitere til autobransjens største møteplass, 28.sept. – 1 okt. 2022.

Dere kan melde dere på her:https://www.automessen.no/pameldingsskjema/ Til informasjon så er det nå også inngått samarbeidet med Norges Lastebileier- Forbund, og vi er i dialog med mange av aktørene som Scania, Volvo, MAN, IVECO, DAF, B&S m. flere, og disse er på vei inn som utstillere.

Her kan se hallkart over hallene C og D, som vi kommet til å benytte på Automessen. Automessen2022_HallC.pdf Automessen2022_HallD.pdf

Der ser dere hvem som allerede har meldt seg på (120 utstiller til nå). Områdene hvor det er tegnet inn firmanavn er ikke ledige. Øvrige områder er ledige og noen er reservert. De fleste områdene kan vi justere arealet til det dere har behov for.

Prisene er som følger: kr.1.650,- pr. m2 for hele perioden, registreringsavgift kr. 4.100 og katalogoppføring kr. 2.500.

Automessen 2022 er møteplassen for alle som jobber med verkstedutstyr – reservedeler – rekvisita – bilpleie og dekk – tungbil Automessen 2018 ble besøkt av 12.641 personer i bilbransjen.

MC-treff på P-plassen Tyrigrava. Oppegård, sep/2022 - Villa Sandvigen

September 28, 2022 @ 4:00 PM

Alle slags MCer, merker og årganger ønskes velkommen. Salg av grillmat, vafler og passende drikke. Værforbehold: Sjekk på Facebooksiden før du drar dit.

Euro/Japbil-treff på P-plassen Tyrigrava. Oppegård, sep/2022 - Villa Sandvigen

September 29, 2022 @ 4:00 PM

Alle biler, merker og årganger ønskes velkommen. Salg av grillmat, vafler og passende drikke.

Værforbehold: Sjekk på Facebooksiden før du drar dit

Straand Bilfinale. Vrådal, sep/okt/2022 - Straand Hotel as

September 30, 2022 @ 12:00 AM

Bli med på høstens spennende biltreff på Straand hotel. Vi legger vekt på gode kjøreopplevelser, visning av bilmodeller, sikker kjøring, miniforedrag og hyggelig sosialt samvær.

Vårt mål er å være en møtearena for klubber, forhandlere, bilentusiaster og hverdagsbilister.

Vi inviterer veteranbiler, nye biler, sportsbiler, street cars, leverandører av rekvisita og deler og alle andre bilentusiaster hvertelig velkommen.

Premiering for: Fineste bil Juryens favoritt Folkets favoritt Beste kostyme og Eldste bil.

Mer informasjon kommer.

Food Truck Festival. Hustadvika, sep/okt/2022 - Street Food Norway/Tour de Food 2022

September 30, 2022 @ 12:00 PM

View all dates for this event

Tour de Food kommer til Hustadvika! 🥳 På Elnesvågen Torg torsdagen 29.09.-02.10 kan dere la smak- og luktesans bli fristet av flere av Norges beste Food Trucks. Vi gleder oss til å kunne tilby dere en rekke spennende kulinariske opplevelser.

Åpningstider: Fredag og lørdag kl. 12-20 Søndag kl. 12-18 👉 Liste over Food Trucks: Kommer snart! Vi gleder oss til å se dere!

Testdrive Gardermoen, okt/2022 - Trackday.no

October 01, 2022 @ 9:00 AM

Trackday.no ønsker velkommen til ferdighetskjøring på Gardermoen Raceway!

På lukket område kan du kan teste din bil på en 800 meter lang rettstrekning og en ca. 1000 meter lang bane. Dette gir deg mulighet til å prøve akselerasjon rett frem alene eller mot andre biler. I tillegg kan du trene opp dine kjøreferdigheter rundt banen. Dette er en optimal arena for deg som vil teste bilens oppsett og prestanda. Kjøringen er kun åpen for gateregistrerte biler, og er et prisgunstig tilbud i forhold til banekjøring på racerbane.

Dette er et lærerikt og hyggelig kjøreevent der du kan utfolde deg og ha det gøy med bilen sammen med familie, venner eller likesinnede i trygge og lovlige omgivelser.

NB! Har du ikke egen bil kan du booke en Testdrive med en av våre fantastiske sportsbiler!

Program for kjøring med egen bil 09.00 Portene åpnes 09.30 Innsjekk og påmelding starter 10.00 - 18.00 Kjøretrening registrerte biler 19.00 Portene stenger Mrk. Endringer i programmet kan forekomme.

Priser Kjøring en dag kr 695,- for ikke medlemmer Kjøring en dag kr 500,- for TDC medlemmer Ingen drop-in gebyr Ekstra sjåfør gratis Passasjer gratis Inngang/publikum gratis

Vi tar både kort og kontant betaling.

Bedrift Trackday.no kan være en spennende arena der du får markedsført din bedrift! Ta kontakt hvis du er interessert i et kommersielt konsept på våre banedager og kjøreeventer: post@trackday.no

Generell info Trackday.no er tuftet på et ønske om å kunne samle likesinnede bilentusiaster på tvers av bilmerke, til banekjøringsarrangementer i en voksen og sikker ramme. Vi har som målsetning å tiltrekke oss så vel erfarne som nybegynnere i ett inkluderende fellesskap, der fokus er lagt på utvikling av individuelle ferdigheter, trivsel og sosialt samkvem.

På våre treff er kjørekutymen raske runder med fokus på idealspor. Vi tillater ikke sladding eller drifting. Kjøring på våre eventer er for registrerte kjøretøyer under vårt normale reglement basert på kjøretrening og ferdighetskjøring der veitrafikkloven gjelder.

NB! Prøveskilt Kjøring med prøveskilt er tillatt såfremt kjøreseddel med kjøring på lokasjon er utfylt, samt at det må fremvises gyldig godkjenning fra forsikringsselskap på at forsikringen gjelder kjøring den aktuelle dagen.

Sikkerhet Kjøretøy som deltar må være forsikret. Kjøretøy skal være tømt for alle løse gjenstander. Godkjent sikkerhetsbelte skal benyttes. Vi anbefaler gode kjøresko, hansker, kjøredress og hjelm. Kabrioleter kan kjøre med taket nede, vi anbefaler dog at dette er lukket. Kjøretøy skal være i forskriftsmessig stand. Husk kontroller spesielt bremser/bremsevæske og dekk før kjøring. Arrangøren forbeholder seg retten til å nekte kjøretøy/fører som er opplagt uskikket for banekjøring deltagelse.

Vi sees!

Mustang-treff hos Sulland. Sarpsborg, okt/2022 - Sulland Sarpsborg

October 01, 2022 @ 10:00 AM

Vi ønsker å invitere til et Mustang-treff hos Sulland Sarpsborg lørdag 1. oktober mellom kl.10 og 14. Adresse: Johan Gundersens vei 2, 1711 Sarpsborg.

Enten du har en flunkende ny Ford Mustang Mach-E, eller en eldre modell av god årgang - så er du hjertelig velkommen til oss denne dagen! Vi vet allerede at det kommer både en rød Mustang 1967 modell V8 og en sort 1968 modell Racing på besøk denne dagen.

Vi vil servere Mustang-burgere, kaffe og drikke. Møt opp i din lekre Mustang og treff likesinnede. Vi vil rydde parkeringsplassen vår med egne plasser til Mustang Mach-E.

Det vil bli tatt bilder og video denne dagen. Arrangementet er selvfølgelig gratis.

Ved ytterligere spørsmål vedrørende arrangementet, ta kontakt med en av våre Ford-selgere: - Jan Hexeberg: tlf. 908 27 160 - Finn M. Owren: tlf. 480 31 148 - Eirik Hylland: tlf: 936 24 211 Velkommen!😀

LAST CHANCE for Hot dogs & Hot cars i Ski, okt/2022 - Classic Garage AS

October 01, 2022 @ 10:00 AM

Last Chance! Vi arrangerer vårt siste Hot Dogs & Hot Cars på Ski før vi stenger butikken og flytter! Servering av pølser og kaffe! Ta med din klassiker før den går i vinteropplag! VELKOMMEN.

Dagstur til Larvik, sep/2022 - Norsk Sportsvogn Klubb

October 01, 2022 @ 10:00 AM

Årets siste felles kjøretur Vi er blitt invitert ned til Larvik og Tom Erik Fredriksen sin fantastisk fine gård for både billagring og bilevents.

Adresse: Skallebergveien 426, 3280 Tjodalyng, Norge

Høsttur til Sverige. Lillestrøm, okt/2022 - BMW CCN Oslo & Akershus

October 01, 2022 @ 10:00 AM

BMW CCN Oslo & Akershus inviterer til høsttur med overnatting lørdag 01.10. Vi samles i Lillestrømområdet, og kjører samlet via småveier til Kil i Sverige.

Kjørerute og mer informasjon publiseres snart. I Kil venter felles middag og overnatting.

Booking: Dobbelt rom: 770 SEK per. pers Enkeltrom: 995 SEK per. pers. Prisen inkluderer parkering, middag, og frokost! Alle medlemmer får dessuten 1 drikke til maten,

Sjekk at Gnist appen viser riktig informasjon. Send mail til info@kilshotell.com for å booke rom, husk å nevne BMW CCN og medlemsnummer.

Det er begrensede plasser, husk å booke plass tidlig! Vi ser frem til felles kjøretur med varierte veier, og sosial middag på kvelden.

We recommend:

Events