Motorhobby

Våre samarbeidspartnere

Amcar
NMCU
LMK

Event location (2203)

Nationwide (11), Agder (124), Innlandet (347), Møre og Romsdal (113), Nordland (137), Oslo (104), Rogaland (157), Troms og Finnmark (70), Trøndelag (193), Vestfold og Telemark (204), Vestland (182), Viken (563)

EAC - Bilhistorisk Senter har ledig kontor for leie. Sørum, apr/2023 - EAC

Hei alle venner av Eight Amcars Club. EAC - Bilhistorisk Senter har ledig kontor for leie. Kontoret ligger i senterets mesanin og gir tilgang til møterom og lite tekjøkken. I umiddelbar nærhet (en etasje ned) finner du regionens råeste diner og verdens eneste samling av merkene vi er så glad i. Kontoret måler 3x4,5 meter og er således 13,5m2. Møterommet måler snaue 6x6 meter og 35 m2. Det er herlig utsikt til fruktbare jorder og Asakveien.

Leien inkluderer vennekontingent til senteret som gir deg personlig tilgang til senteret hele året innenfor åpningstidene. (Du er i tillegg velkommen til å invitere dine samarbeidspartnere, kunder eller andre til besøk på senteret til meget fordelaktige priser.)

Leien inkluderer videre internett (husets til enhver tid gjeldende kapasitet), strøm og varme. Det er godt med parkering i det daglige her, så du kan kjøre bil hver dag. Foretrekker du kollektivt stopper bussen 200 meter unna. Er du av typen som sykler, ja så er det sammenhengende gang- og sykkelvei i mils omkrets. Med unntak av mot Kløfta, det prosjektet drar noe ut i tid.

Nevnte jeg at Smakfulle Rom, om du vil jåle det til litt, eller at klatreparken Høyt og Lavt Lillestrøm, om du vil ut å klatre i trærne i lunsjen, ligger like oppi veien her?

Kløfta, Lørenfallet og Frogner er alle under 10 min unna om du trenger post, bank, butikker og andre servicetjenester en gang innimellom arbeidet foran pcen. Som du forstår - Knatten er en perle.

Leiesum blir vi enige om, flere modeller kan vurderes. Send meg en mail på roy@eightamcars.no eller ring 926 45 720 for en hyggelig prat. Mvh Roy Merli Daglig Leder EAC AS

Neset treffet. Byglandsfjord, juni/2023 - Odd Ove Åsland og Indre Agder Am-Car Club

June 02, 0223 @ 6:00 PM

Da er det igjen tid for treff for Indre Agder AmCar Clubs treff på Neset Camping på Byglandsfjord.

Crusingen til Evje blir på dagen på lørdag. Vi pleier å kjøre nedover i 12 tiden og i år har vi blitt forespurt av Mekk Evje om vi vil stoppe hos de og ha en liten utstilling av bilene våre der istedet for i sentrum 🙂 Han holder 15% avslag på alle varer som ikke allerede er nedsatt denne dagen 🙂

Det er lite med sitteplasser utenfor Mekk så ta gjerne med deg campingstol til å sitte på. Og så er det kort vei til både mat og is da både Spar og YX er rett bortenfor 🙂

Treffet er åpent for alle slags entusiastkjøretøy, nye som gamle, 1 hjul som 12 hjul, bare det har motor 🙂

Etter vi har kommet opp igjen fra sentrum så fyrer vi grillen på Neset og fortsetter og stille ut bilene våre her resten av kvelden 🙂 Vel møtt!! 🚙

Vervekampanje med flotte premier. mai/juni/2023 - Norsk Motorcykkel Union og Bikelife Norge

May 01, 2023 @ 12:00 AM

Sammen med Bikelife Norge lanserer NMCU en vervekampanje, med varighet til 30.06.2023. Alle medlemmer som verver et nytt medlem blir med i trekningen av premier fra en lang rekke sponsorer.

Premier: – Airbag med snor fra Helite, verdi kr 7 290. Kan oppgraderes mot mellomlegg. – Tailbag, Drybag, Sena 50R Intercom, Barkbuster Knuckleguard fra AGM Shop – Mesh-bukse, Vanntett lettvektsjakke, Motion 4 universal intercom fra CBP AS – 3 depotmatter og 3 verktøysett fra Bridgestone Norge

– 10 stk gavekort á kr 500 fra Motorteknikk AS – 5 stk gavekort á kr 1 000 fra MC-Huset Nydal AS – Frakt og vinterlagring av én stk. MC i Cartagena, Spania vinteren 23/24 fra BikePort

– Valgfri startpakke, opptil kr 5 990 fra Bullfighter – 3 stk vask og voks av MC. Verdi kr 4 500 fra Insanity Detailing – 1 stk kjørejakke fra Yamaha Vinterbro – Gavekort fra MonsterBike – Overnatting for 2 personer, inkl. frokost fra Straand Hotel

Enda flere premier er på vei inn.

Les mer om kampanjen, og hvordan du verver: http://nmcu.org/2023/05/02/vervekampanje/

Hvordan kan jeg verve en venn?

Under Min side – Henvisninger på nmcu.org vil du finne en verve-link. Hvis denne benyttes til å verve et et nytt medlem blir du registrert som verver, og deltar i trekningen. Linken vil dessverre ikke fungere for livstidsmedlemmer. Er du livstidsmedlem sender du en e-post til nmcu@nmcu.org med opplysninger om hvem du har vervet, så blir du registrert som verver.

Førerutvikling.no. Vålerbanen, mai/2023 - NMCU

May 09, 2023 @ 8:00 AM

http://speedevent.shop/produktkategori/forerutvikling

Dette er dagskurser, fra kl 08 00 til kl 19 00:

Vålerbanen Tirsdag 09. mai 08-19 Onsdag 10. mai 08-19 Torsdag 11. mai 08-19 Mandag 15. mai 08-19 Tirsdag 16. mai 08-19 Torsdag 25. mai 08-19 Fredag 26. mai 08-19 Lørdag 27. mai 08-19 Torsdag 01.juni 08-19 Venteliste Fredag 02. juni 08-19 Venteliste Lørdag 03. juni 08-19 Søndag 04. juni 08-19 Torsdag 15. juni 08-19 Fredag 16. juni 08-19 Lørdag 17. juni 08-19 Søndag 18. juni 08-19

Etanolsaken opp i Stortinget 11. mai. Følg med på livestream!!! mai/2023 - American Car Club of Norway

May 11, 2023 @ 9:00 AM

Etanolsaken debatteres i Stortinget 11. mai Etanolsaken løftes nå opp på «høyeste» nivå i Stortinget i en interpellasjon til Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård. Saken er fremmet av Stortingsrepresentant Morten Stordalen (FrP).

Det er avsatt opptil halvannen time og debatten vil live-streames på Stortingets nettsider som AMCAR vil linke til i gjennom våre kanaler. Interpellasjonen er en oppfølging til spørsmål fremmet av Stordalen 23. mars hvor Samferdselsministeren i realiteten skjøv alt ansvar i saken over på bransjen.

Det er alltid hektiske dager hos AMCAR, men i tiden etter påske har det vært spesielt hektisk. Medlemmer, bilentusiaster og bilister har etter påske «ringt ned» AMCAR med bekymringer om hvilken type bensin de kan fylle. Bakgrunnen er innføringen av E10-bensin i 95 oktan, og mange usikre bileiere som lurer på hva de nå skal fylle på tanken. Men hvor er informasjonen fra bransjen? Drivkraft Norge, som representerer drivstoffleverandørene i landet, har et klart ansvar her – et ansvar de ikke har tatt på alvor.

Vi forventer at en bransjeorganisasjon som Drivkraft Norge skal være proaktive i slike situasjoner og sørge for at bilistene får den informasjonen de trenger. Den eneste hjelp forbrukerne får fra Drivkraft Norge er å bli referert til en ufullstendig liste fra ACEA over hvilke bilmodeller som tåler E10. Denne er svært mangelfull og er mer til frustrasjon enn hjelp for alle de som ikke finner bilen sin i listen. På flere bilmerker gir den også direkte feil informasjon (feks. at alle BMW uavhengig av årsmodell tåler E10). Videre hjelp eller ansvar tar ikke Drivkraft Norge, de henviser forbrukerne til å sjekke med produsent. Dessverre vil nok de fleste som kontakter produsenten om E10 gå tom for bensin lenge før de får svar.

Så langt har Drivkraft Norge ikke løftet en finger for å forbedre tilgangen på et etanolfritt alternativ (98 oktan E0). I tillegg har mangelen på tydelig og presis informasjon skapt en uønsket situasjon der AMCAR og andre organisasjoner må håndtere henvendelser fra frustrerte bilister og bilentusiaster. E5 merking av 98 oktan som ikke inneholder etanol men som er merket E5 på grunn av Europeiske merkekrav bidrar til ytterligere forvirring. Det er nedslående at en nasjonal bransjeorganisasjon med samfunnskritisk ansvar kan tillate seg en slik passivitet. I E10 saken har de sviktet i alle ledd. Drivkraft Norge må ta ansvar for situasjonen vi nå befinner oss i. De bør snarest ta initiativ som sikrer en forutsigbar nasjonal tilgang på 98 E0 og dernest sørge for at det finnes tilstrekkelig og tilgjengelig informasjon om E10 og dets innvirkning på ulike typer biler. Bileiere har rett til å vite hvilken type drivstoff som er trygt og riktig for deres kjøretøy, og det er Drivkraft Norges plikt å bistå med denne informasjonen.

Når bransjen ikke er sitt ansvar bevist er norske motorentusiaster nå helt avhengig av at myndighetene griper inn. AMCAR håper derfor Samferdselsministeren har forstått alvoret i saken og griper inn umiddelbart for å sikre tilgang på etanolfri bensin i hele landet.

Food Truck Festival. Hustadvika, mai/2023 - Street Food Norway

May 19, 2023 @ 12:00 PM

View all dates for this event

Street Food kommer til Hustadvika! 🥳 På Elnesvågen Torg 19. - 21. 05 kan dere la smak- og luktesans bli fristet av flere av Norges beste Food Trucks. Vi gleder oss til å kunne tilby dere en rekke spennende kulinariske opplevelser.

Åpningstider: Fredag og lørdag kl. 12-20 Søndag kl. 12-18 👉 Liste over Food Trucks: Kommer! Vi gleder oss til å se dere!

Food Truck Festival. Bryne, juni//2023 - Street Food Norway

June 01, 2023 @ 12:00 PM

View all dates for this event
Tour de Food kommer til Bryne dagene! 🥳

Ved Storgata under Jærdagen & Jærnåttåkan dere la smak- og luktesans bli fristet av flere av Norges beste Food Trucks. Vi gleder oss til å kunne tilby dere en rekke spennende kulinariske opplevelser.

Vi gleder oss til å kunne tilby Brynes befolking en rekke spennende kulinariske opplevelser. 👉 Liste over Food Trucks: 1. Gyro City 2. DimSum 3. Bao Buns 4. La Churreria de Manolo 5. Los Taco 6. US Ice Place 7. Crazy Food Truck 8. Alex Oliver 9. Zool Food 10. Jødisk mat 11. Empanadas 12. Notello Rolls 13. Fish & Chips 14. Pad thai 15. Chicken on Wheelz

# 10 Rod'n Custom på Toten. Skreia, juni/2023 - Yttervika Rock & Amcar Club

June 02, 2023 @ 12:00 AM

Vi inviterer til treff og motorhelg på Toten, på Viken travbane for kjøretøy eldre enn 1964 modell.

Program, foreløbig: Fredag: Built for speed

Lørdag: The Jelly Roll Men og The Kokomo Kings Mopedløp, Limbo, Dragrace

Siste band ut under motorhelga ‘23 er selveste Kokomo Kings! På få år har disse svenskene slått seg opp som et av Skandinavias beste liveband innen blues- og rockabillysjangeren og har spilt på flere av de store festivalene i Europa. I 2023 er vi så heldige å få besøk av dem selv, og de garanterer at ikke en eneste rockefot skal holdes i ro

# 1 WIMAs BANEDAGER. Vålerbanen, juni/2023 - WIMA

June 02, 2023 @ 8:00 AM

http://speedevent.shop/wima

Endelig, årets datoer for førerutviklingskurs med WIMA og Førerutvikling.no. Dette er nyttårsforsetter som lukter fugl!!!

Påmeldingsfrist for WIMA 1/4 - etter dette er det åpent for alle. Linken går påmelding til alle de 3 arrangementene. Alle tre kursene går over 2 dager, og man kan kjøpe lunsj inkludert i pakken.

Felleskjøring fra Bergen til Vålerbanen. Torsdag 1. juni: 0745 Oppmøte Roalds Kro 0800 Avreise 0930 Ankomst YX Skulsetadmo Voss, kaffe/bensin 15 min. 0945 Avreise 1130 Haabakken Kro Lærdal. Lunch 45 min 1215 Avreise 1400 Shell Fagernes 15 min kaffe/bensin 1415 Avreise 1545 CC Gjøvik, Kjøkken og Kafè. Middag 1 time. 1645 Avreise 1815 Vålerbanen Hotell

Ryfylkedagane. Sand, juni/2023 - Ryfylkedagane.no

June 02, 2023 @ 9:00 AM

View all dates for this event

“Aktive Ryfylkedagar” som inkluderer heile Suldal og mangfaldet me kan tilby av aktivitetar og arrangement for store og små. Velkommen til folkefest i Suldal!

Den 2-4. juni inviterer Suldal til årets Ryfylkedagar - ein folkefest med marknadsdag, aktivitetar for store og små, grilldag, utstillingar og andeløp!

Set av datoen allereie no, og book deg inn på eitt av våte flotte hotell eller hyttetun. Full oversikt over overnattingsstader finn du på visitsuldal.no

Frivillige lag og andre utstillarar kan også nå melde inn sin stand via 👉 ryfylkedagane.no

Velkommen!

# 23 Classic Scooter Run. Oslo, juni/2023 - Restless Scooter Club Oslo

June 02, 2023 @ 9:30 AM

Restless SC ønsker igjen velkommen til landstreffet for scooterister fra inn- og utland. Samme sted som sist og langt på vei samme opplegg.

Det vil være muligheter for overnatting i telt på treffområdet, og vi jobber også med å kunne tilby spesialpriser på omkringliggende hoteller.

classicscooterrun.no vil man om kort tid finne mer informasjon og påmeldingsmulighet.

Treffet er omtrent fulltegnet nå.

Food Truck Festival. Skien, juni/2023 - Street Food Norway

June 02, 2023 @ 12:00 PM

View all dates for this event

♥️Street Food Norway kommer til Skien♥️

På Rådhusplassen fredag 2. juni til søndag 4. juni kan dere la smak- og luktesans bli fristet av flere av Norges beste Food Trucks.

Vi gleder oss til å kunne tilby Skiens befolking en rekke spennende kulinariske opplevelser. 👉 Liste food trucks: 1️⃣ Piece of Greece 2️⃣ Dim Sum Dumplings 3️⃣ Bao Buns 4️⃣ La Churreria de Manolo 5️⃣ Los Tacos 6️⃣ US IcePlace 7️⃣ ALOHA Poké Bowl 8️⃣ Raclette 9️⃣ Crazy Food 1️⃣0️⃣ Streets of Bangkok 1️⃣1️⃣ Choco Fruit 1️⃣2️⃣ Empanada 1️⃣3️⃣ Chicken on Wheelz 1️⃣4️⃣ Miss India 1️⃣5️⃣ Alex Olive

s

Åpningstider: Fredag & lørdag: 12-20 Søndag: 12-18

Food Truck Festival. Fredrikstad, juni/2023 - Street Food Norway

June 02, 2023 @ 12:00 PM

View all dates for this event

♥️Street Food Norway kommer til Fredrikstad!♥️

På Stortorvet fredag 2. juni til søndag 4. juni kan dere la smak- og luktesans bli fristet av flere av Norges beste Food Trucks.

Vi gleder oss til å kunne tilby Fredrikstads befolking en rekke spennende kulinariske opplevelser. 👉 Liste food trucks: 1️⃣ Piece of Greece 2️⃣ Dim Sum Dumplings 3️⃣ Bao Buns 4️⃣ La Churreria de Manolo 5️⃣ Los Tacos 6️⃣ US IcePlace 7️⃣ ALOHA Poké Bowl 8️⃣ Raclette 9️⃣ Funky Chicken 1️⃣0️⃣ Good Thai Food 1️⃣1️⃣ Crazy Food 1️⃣2️⃣ Notello Rolls 1️⃣3️⃣ Matologi 1️⃣4️⃣ Dutch Cheeseman 1️⃣5️⃣ Alex Olive

s

Åpningstider: Fredag & lørdag: 12-20 Søndag: 12-18

Cowboys treffet. Vanse, juni/2023 - Cowboys MC Lista

June 02, 2023 @ 12:00 PM

Cowboys mc inviterer til treff på lista fly å næringspark. Som vanlig blir det god mat å Drikke hyggelige priser 😀 Blir live musikk. De som ikke ønsker å ligge i telt kan booke rom i flyparken 917 43 598. Si dere skal på mc treff, håper dere tar turen til lista denne helgen 👍👍 Velkommen skal dere være. Hilsen sheriffen

Sommermøte Trondheim, juni/2023 - Øyvind Østeig og Norsk Jaguar Klubb

June 02, 2023 @ 2:00 PM

Norsk Jaguar Klubb inviterer til Norges største samling av Jaguarer. Over 100 biler samles på Torvet. Her er det mange klassikere.

Norsk Jaguar Klubb avdeling Midt-Norge inviterer til en uforglemmelig helg på Britannia i Trondheim 2.– 4. juni 2023. • Britannia er kjent som et av Norges mest eksklusive hotell, og vi har reservert en mengde rom til denne helgen. • Det er viktig at man melder seg på tidlig for å være sikker på å få rom. • Sammen med Britannia og våre sponsorer har vi klart å få til en meget god pakkepris for denne helgen.

• Treffet ligger midt i Trondheim sentrum, der vi ser fram til kortesje med Jaguarer fra Britannia til Trondheim Torg for en skikkelig markering og utstilling av våre biler for Trondheims befolkning. • Festmiddag i Palmehaven vil gi oss en eksklusiv og uforglemmelig samling lørdag kveld. Vi gleder oss!

Ta en titt på en video av hva du har i vente HER!

Program fredag 2. juni Parkering i Ola Bruun Parkeringshus. 14.00: Innsjekking på Britannia Hotel. 20.00: Get Together i Britannia Hall.

Program lørdag 3. juni 08.00 – 09.00: Frokost i Palmehaven. 08.45: Vi heiser klubbflagget utenfor hotellet. 10.00 – 13.00: Jaguarutstilling, Trondheim Torg. 13.00 – 14.00: Enkel Lunch. 14.00 – 15.30: Kjøretur til Byneset. 17.00 – 18.00: Generalforsamling i NJK på Britannia Hotel. 17.30 – 20.00: Messe / fagprat / historier med nye og gamle venner + aperitiff på Britannia Hotel. 20.00: Festmiddag i Palmehaven.

Program 4. juni 08.00 – 10.00: Frokost i Palmehaven. 12.00: Utsjekking og avreise.

Pakkepris: • Weekend Superior Enkeltrom, med klubbpakke og parkering i P hus: Kr 6.400,– • Weekend Superior Dobbeltrom, med klubbpakke og parkering i P hus: Kr 8.800,–

Dette inkluderer to netter på hotellet og klubbpakken som består av: • Get Together i Britannia Hall med buffet uten alkohol på fredag. • Enkel lunch på lørdag. • Tre retters festmiddag i Palmehaven med apertiff og vinpakke eller alkoholfritt på lørdag kveld. • Parkering i P-huset Ola Bruun, 300 meter fra Britannia. Britannia er kåret til Norges beste frokost og gjestene har gratis tilgang til den eksklusive Spa-avdelingen. Ved påmelding må du oppgi hvilken Jaguar du kommer med, så vi får planlagt biloppstillingen på torget. Det vil også bli mulighet for samkjøring for de som kommer uten Jaguar.

Påmelding Bindende påmelding sendes til heidi.schjetne@oceantech.no innen 15. februar Årets sommermøte ville ikke blitt til uten våre sponsorer. Takk til dem:

Tønsberg treffet. Sem, juni/2023 - Tønsberg Mc klubb

June 02, 2023 @ 2:00 PM

Da drar vi atter i gang det tradisjonelle treffet vårt. Grillings fredag og lørdag. Håper flest mulig slenger innom, vi har det alltid hyggelig. Stille avd. har vi også !!! noe alle vet. Så gamle og nye er velkommen til oss i Tønsberg mc

20 års Jubileumstreff og Motordag. Rognan, juli/2023 - Saltdal Amcarclub, Saltdal motordag - 2023 og Andreas Moen

June 02, 2023 @ 3:00 PM

I forbindelse med Saltdal Amcarclub sitt 20 årsjubileum arrangerer vi motordag Lørdag 3.Juni 2023

I forbindeles med Saltdal Amcarclub's 20 årsjubileum planlegger Saltdal amcarclub en storstilt feiring med mange aktiviteter for personer i alle aldre.

Arrangementet vil foregå i begge parkene og i hele sentrum. ▪️Sally sykebil og pelle politibil kommer ▪️Brannbamsen Bjørnis og brannvesenet ▪️Hoppeslott ▪️Veltepetter og bråstopp fra vegvesenet ▪️Bilfag Norge kommer med sin fullspekket trailer som blant annet inneholder: - hjulbyttemodul - VR-briller (lakk,verksted) - v8 jigg ▪️Storegul dragster fra Fauske ▪️Kjøretøy fra Klungset leir ▪️Kjøretøy fra Stig otto's samling - NYHET ▪️Stor kjøretøyutstilling - amcar og veteran - MC - store kjøretøy Premiering

▪️Forhandlerutstilling ▪️Livemusikk på kveldstid i sentrum ▪️Matsalg

▪️Cruising ▪️Bildroppet - NYHET og mer er under planlegging!

Fjordrally. Naustdal, juni/2023 - Reidar Kirketeig og BMW Fjordlaget

June 02, 2023 @ 3:00 PM

Vel møtt til Fjordrally 2023. her kjem litt info Teltplass 150 kr for heile helga, 150 kr i treffavgift pr pers. 100 kr for frukost pr dag inklusiv fri kaffe resten av dagen i lokala til Naustdal MC Klubb som ligger ved Campingen.

https://naustdal-mc-klubb.business.site/

https://www.naustdalcamping.com/

Stor grill vert fyrt opp Fredag og Lørdag, ta med grillmat, 950 meter til Coop Extra frå Campingen

We recommend:

Events