Motorhobby

Våre samarbeidspartnere

Amcar
NMCU
LMK

Jakten på kjøretøy til Oslo Motor Show, Lillestrøm!!!, okt/2023 - Oslo Motor Show

august 17, 2023 @ 12:00 AM

Vil du vinne en eksklusiv og gratis utstillingsplass her på Oslo Motor Show 2023? Jakten på kjøretøy er tilbake og vi gleder oss til å se hva slags fantastiske kjøretøy dere melder på i år! 🔥

Hallene skal fylles opp med biler, motorsykler, lastebiler og andre sinnsyke kjøretøy, og nå har du mulighet til å få vist frem ditt kjøretøy for alle som besøker Oslo Motor Show!

Legg inn et bilde og beskrivelse av kjøretøyet i kommentarfeltet eller tagg noen du kjenner med et rått kjøretøy som du mener kan fortjene en plass. Bruk denne lenken: http://www.facebook.com/watch/?v=892132988937570

Vi velger ut 10 biler som går videre til en finale, og i finalen er det om å gjøre å samle flest stemmer fra alle våre følgere her på Facebook. Den med flest stemmer fra finalen blir belønnet med en eksklusiv og gratis utstillingsplass til kjøretøyet sitt her på Oslo Motor Show fra 27. - 29. oktober! 🤟

NEI til økt andel etanol sier AMCAR, aug/2023 - AMCAR

august 26, 2023 @ 12:00 AM

AMCAR går imot økt andel biodrivstoff i høringssvar til Miljødirektoratet

I lys av Miljødirektoratets nylige høring om endringer i produktforskriftens kapittel 3 om bestemmelser om omsetningskrav for biodrivstoff til vei, har AMCAR levert et grundig høringssvar. Overraskende nok er AMCAR eneste bilorganisasjon som har svart på høringen. Honnør til NMCU som også «fulgte med i timen» og leverte høringssvar som støtter AMCARs syn.

Høringsnotatet fra Miljødirektoratet, datert 23. juni, foreslår flere endringer som inkluderer:

Økning av omsetningskravet for veitrafikk fra 17% til 19%. Heving av delkravet for avansert biodrivstoff fra 12,5% til 14,5%. Innføring av et delkrav for avansert biodrivstoff fra A-råstoff på enten 1,2% eller 3,5%.

Fjerning av delkravet for biodrivstoff i bensin. Disse endringene er tenkt å tre i kraft 1. januar 2024.

Mens AMCAR verdsetter initiativer som fremmer lavere klimautslipp, har vi også uttrykt bekymring for potensielle negative bivirkninger. AMCAR har påpekt at økt bruk av biodrivstoff kan skade kjøretøy, noe som igjen kan ha negativ innvirkning på sirkulærøkonomi, holdbarhet og resirkulering. Denne skaden kan i sin tur slå ut i en negativ klimaeffekt.

AMCAR har identifisert en trend der kjøretøy skades av biodrivstoffblandinger, spesielt de som inneholder etanol. Disse problemene er særlig fremtredende blant eldre biler, motorredskaper og båter. For å forhindre skade, anbefaler flere organisasjoner, inkludert AMCAR, å fylle tanken med 98 oktan bensin, men tilgjengeligheten til denne bensintypen har blitt utfordrende.

Som et svar på problemene presentert, støtter AMCAR forslaget om å oppheve delkravet for biodrivstoff i bensin og foreslår at 98 oktan E0-bensin holdes helt utenfor omsetningskravet. I tillegg til denne endringen anbefaler AMCAR også å innføre en "sikringskvalitet" - et krav til drivstoffbransjen om å sikre tilgjengeligheten av drivstoff uten bioetanol over hele landet.

AMCAR henviser også til vår rapport om etanolholdig bensin, som understreker utfordringene og risikoene ved bruk av slike blandinger.

AMCARs uttalelse kan oppsummeres som følger:

AMCAR støtter at delkravet til biodrivstoff i bensin oppheves AMCAR foreslår at 98 oktan E0 unntas fra omsetningskravet AMCAR foreslår at forskriften fastsetter et krav om sikringskvalitet gjennom plikt til å tilby 98 E0 på steder der det ikke finnes utsalgssted for sikringskvalitet innen 50 kilometer.

AMCAR mener omsetningskravet ikke bør økes fra 17 til 19 pst., men i første omgang begrenses til avansert biodrivstoff basert på A og B-råstoff og settes lik dagens delkrav på 12,5 pst.

Delkrav til andel bærekraftig A-råstoff i omsetningskravet kan innføres gradvis dersom det er forsvarlig ut fra tilgjengelighet og pris til forbruker. Dette kombineres med at det totale omsetningskravet trappes ned til et nivå der det kun omfatter dokumentert, trygt og bærekraftig biodrivstoff.

De siste ti årene har nærmere tre fjerdeler av bensinstasjonene i landet fjernet etanolfri bensin fra sitt sortiment.sep/2023 - NMCU

september 01, 2023 @ 12:00 AM

NMCU innledet den store bildebatten om etanolholdig drivstoff på Arendalsuka

Amcar arrangerte også i år «Den store bildebatten» i Samfunnsteltet under Arendalsuka. «Hvordan sikre fremtidens kjøretøyentusiaster tilgang til riktig drivstoff?»

Debatten ble ledet av Stein Pettersen som er kjent som bilentusiast, forfatter, redaktør, journalist og ekspertkommentator på Viasat samt PR- og informasjonssjef for Opel, Citroen og Jeep.

Henning Kjensli fra Amcar innledet med å vise til konkrete eksempler på utfordringer med etanolholdig drivstoff for eldre kjøretøy. Problemene knytter seg til uttørking av slanger og kondensutfordringer med økt tæring som resultat.

Endre Kristiansen fra NMCU kunne bekrefte at de samme problemene vil være gjeldende for motorsykler. Gjennomsnittsalderen på motorsykler i Norge er over dobbelt så høy som for biler. Vi kan derfor anta at en større andel motorsykler som er i daglig drift vil støte på disse problemene.

Det har lenge vært usikkert om forskriften faktisk pålegger drivstoffbransjen å fjerne etanolfritt drivstoff fra markedet, eller om dette er et valg bransjen selv har tatt.

De siste ti årene har nærmere tre fjerdeler av bensinstasjonene i landet fjernet etanolfri bensin fra sitt sortiment.

Kjartan Berland fra bransjeorganisasjonen for drivstoffimportører, Drivkraft Norge, kunne i en duell med general manager Hilberg Ove Johansen i AMCAR bekrefte at bransjen overoppfyller forskriften, da det ikke er et krav om at driftstoff uten etanol skal bort fra markedet.

Samtidig har politikerne innført et krav om at 17 prosent av drivstoffet som selges skal være biodriftstoff, og må derfor ta på seg deler av ansvaret for at tilgangen stadig blir mindre.

NMCU har levert en høringsuttalelse om saken.

Har du tips til kjøreruter til # 16 European InZane Norway?? i Vrådal, aug/2024 - VRCC

september 01, 2023 @ 12:00 AM

Hjelp fra dere som er kjent i Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder ønskes 🙏 I august 2024 skal den norske Honda Valkyrieklubben VRCC Norway arrangere internasjonalt Valkyrietreff på Straand Hotell.

Til nå er over 130 deltakere påmeldt fra 14 nasjoner. Mange av de kommer med ferje og ankommer forskjellige destinasjoner på vei til oss.

Vi ønsker å hjelpe alle som kommer å finne de flotteste og mest severdige rutene for en flott opplevelse. Rutene må være egnet for en tung cruiser, dvs helst ikke for dårlig veidekke med hull og skarpe humper. Vi skal samle de beste alternativene og publisere på arrangementets hjemmeside: www.inzanenorway.com.

Kan dere hjelpe meg med rutetips og severdigheter underveis (omveier) til Vrådal fra: - Oslo - Horten - Larvik - Sandefjord - Kristiansand - Stavanger - Bergen På forhånd tuuusen takk 😊

(Du trenger ikke fortelle meg om Google Maps o.l., det finner jeg ut selv. Ønsker derimot tips fra deg som selv har opplevd disse strekningene)

Vennlig hilsen Tommy Oppegaard

Cruise med M/S FRAM. Vrådal, sep/2023 - Straand Hotel, Visit Vrådal SA og M/S FRAM

september 20, 2023 @ 3:00 PM

Vis alle datoer for dette eventet

MS FRAM seiler fremdeles sine legendariske Slusecruise de siste onsdager og lørdager i September. Været er vekslende, men det er jo selve sjarmen her i vakre Vrådal. Bestill på nettet eller møt opp på brygga på Straand.

Vi regner med at det vil være god plass på FRAM resten av sesongen, men dersom noen har spesielle ønsker er det bare å ta kontakt.🚢😀☀⚓️ Vi kaster gjerne loss når som helst!

Transport & Logisitikk. Lillestrøm, sep2023 - Transport & Logistikk

september 28, 2023 @ 9:00 AM

Bli med på årets happening, 28. – 30. september, der du vil oppdage de nyeste lastebilene, bransjetrendene, teknologiske fremskrittene, øvrige produkter og aktiviteter, samt alle de store mulighetene som ligger foran deg, som stolt lastebilsjåfør, i din egen bransje.

Transporthistorisk Forening vil definitivt bidra til glede og underholdning, da medlemmene stiller ut 30-40 strøkne veteran-nyttekjøretøy.

Åpningstider: Alle dager 09 00 - 18 00.

Gatebil Finals. Mantorp Park, sep/okt/2023 - Gatebil.no

september 28, 2023 @ 11:00 AM

Vis alle datoer for dette eventet

Gatebil Scandinavian Drift Series presented by Meguiars are almost here! Already this Thursday our phenomenal drivers will meet again to finally figure out who will be the ultimate winner of 2023!

28 SEP - 1 OKT Gatebil Season Finale at Mantorp Park 🔥🔥🔥 More info: https://gatebil.no/mantorp-season-finale/ Tickets: https://secure.tickster.com/no/at0vkw13gncx93p/products

Sesongslutt for Nord-Europas største bilfestival-arrangør. Ekstra mye kjøring står på timeplanen denne helgen som er åpen for alle som vil teste/kjøre bilen sin på banen! Dette er en rask bane, med en utrolig rettstrekke! Det er finale i Gatebil Extreme! Det blir selvfølgelig også AfterTrack i ekte Gatebil-ånd. Vi sees på festivalen!

At Gatebil festival there will be a large variety of cars that drive on the track. Everything from regular street cars to pure racing cars that do drifting and/or track driving. There is simply an incredible amount of different things to see!

Everyone who wants to has the chance to participate. Both street legal and also the ones without the papers are welcome to participate.

Meguiars Shine and Finish på Gatebil Finals. Mantorp Park, sep/okt/2023 - Gatebil.no

september 28, 2023 @ 11:00 AM

Vis alle datoer for dette eventet

Gatebil Scandinavian Drift Series presented by Meguiars are almost here! Already this Thursday our phenomenal drivers will meet again to finally figure out who will be the ultimate winner of 2023!

28 SEP - 1 OKT Gatebil Season Finale at Mantorp Park 🔥🔥🔥 More info: http://gatebil.no/mantorp-season-finale/ Tickets: http://secure.tickster.com/no/at0vkw13gncx93p/products

Meguiars Shine and Finish – picked by Meguiar’s

Gatebil’s partners for the exhibition are Meguiar’s car products. Meguiars participates in all the festivals to show you how to take care of your car in the best way. All winners also receive Meguiar’s products in their prizes next to the famous “G” prize!

Bobilfestival. Åndalsnes, sep/okt//2023 - Kroken Caravan AS

september 29, 2023 @ 8:00 AM

Nytraktet kaffe i koppen, pølse i brød til barna, de beste produktene og flinke fagfolk med beina godt plantet på bakken. Kroken Åndalsnes klinker til med "Norges triveligste caravanmesse" akkurat der du bor, slik at du slipper å reise land og strand for å delta på messe. Lokal forankring, fagfolk, verksted og god oppfølging er en trygghet for kundene våre i Åndalsnes og omegn - og i tillegg har vi tidenes største utvalg av både bobiler og campingvogner i utstilling.

Program Sett av helga 29.09, 30.09- og 01.10! Det blir en fredag til søndag fullspekket med gode tilbud, store smil og masse kunnskap.

Fredag: Butikken er åpen fra kl. 08-17 25% rabatt på alt av rekvisita og deler i butikken Nytraktet kaffe og pølse i brød

Lørdag: Butikken er åpen fra kl. 10-15 25% rabatt på alt av rekvisita og deler i butikken Servering i butikken fra kl. 12-14 Informasjon om solceller, litiumabtteri og diverse i butikkens åpningstid

Søndag: Butikken er åpen fra kl. 12-14 25% rabatt på alt av rekvisita og deler i butikken Nytraktet kaffe og pølse i brød

Høsttur.Lærdalsøren Ring 4. Lærdalsøyri, sep/2023 - Lærdalsøren Motor Hotel

september 29, 2023 @ 11:00 AM

Hold av siste helgen i September ! Da kjører me den årlige høstturen på Lærdalsørenring 4 🙂🏁 Dette blir og mest sansynleg siste turen i år. Det blir heile 3 fjellpass me skal over på Lørdagen.

Det blir visning av Einemos Garage Fredagen. Treng du vinterlagring til bilen din kan det vere ein fin kombo å sette den igjen i Lærdal til våren kjem.

God mat og god stemning heile helgen lovar me, småsnurren bar er klar for afterdrive både Fredag og Lørdag.

For påmelding og booking av rom send mail til post@lardalsorenhotel.no

Hotellet er stengt av så ein kan ikkje booka rom online, ring da 957 46 581 eller send mail for å få overnatting.

Kjørerute blir opplyst ved påmelding 👍 Velkommen 🙂

Straand Bilfinale. Vrådal, sep/okt/2023 - Straand Hotel as

september 29, 2023 @ 3:00 PM

Programmet er nå klart ‼️ Her kan du se hvem som kommer og hva som skjer. Dette vil du ikke gå glipp av, hjertelig velkommen til Vrådal ✨

Se: http://straand.no/bilfinale/

Hotellrom Enkeltrom (per natt) Kr 1795 Inkl.frokost Dobbelrom (per natt) Kr 2400 Inkl. frokost

Leilighet med 1 soverom / 4 senger Kr 1750 Pris per leilighet per natt. Ikke inkludert lintøy og renhold. Leilighet med 2 soverom / 6 senger Kr 1925 Pris per leilighet per natt. Ikke inkludert lintøy og renhold.

Program: Fredag 15:00 – Ankomst og innsjekk, parkering på anviste plasser 18:30 – Velkommen. Åpning ved 5. generasjons vertskap Katrine og Lars Arne Straand og treffsjef Anita Bakkan 18:30 – Afterdrive og bilprat Panel med bilentusiaster Tord og Bjørn fra Vinterveiens Helter, Magnus Johannessen om sin GT 40 replica og Shelby Cobra, Robin Alsaker med sin 1934 Hudson ombygget til driftingbil, John Lien og 2Design om bilen Alopias. 20:00 – Middag og sosialt.

Lørdag 08:00 Frokost 09:00 – Utstilling av biler 09:00 – HUBDriving for de som ønsker en tur til Fyresdal for kjøring på flystripa. 11:00 – John lien og 2Design foredrag om bilen Alopias 12:00 – Il Tempo Gigante starter opp motoren 15:00 – John lien og 2Design foredrag om bilen Alopias 16:00 – Il Tempo Gigante starter opp motoren 18:30 – Premiering av utstilte biler

18:45 – Afterdrive og bilprat i Vrådalsalen Remo Caprino og Boob Strand om Il Tempo Gigante, Kåre Øystein om selvbygde F1-inspirerte biler, Petter og Carsten fra “Lange flate ballær”, Frigstad Motorsport med Bad Boy Volvo, Thor Jørgensen om sin selvbygde Shelby Daytona Coupè GT. 20:00 – Middag og sosialt

Søndag 08:00 – Frokost 09:00 – “Early bird” panoramatur til toppen av Vrådal Panorama. (NB! Grusvei) 09:00 – Bilprat og utstilling av biler 10:00 – John Lien og 2Design har miniforedrag om bilen Alopias 11:00 – Il Tempo Gigante starter opp motoren og en heldig vinner får sitte på en tur. Se vår facebook konkurranse. (NB! Værforbehold)

Gratis inngang og alle er hjertelig velkommen innom for å se de flotte og unike bilene som kommer 🤩 Dette blir en helg fylt med motor, biler og sosiale møteplasser på tvers av biltyper

Bli med på høstens spennende biltreff på Straand hotel. Vi legger vekt på gode kjøreopplevelser, visning av bilmodeller, sikker kjøring, miniforedrag og hyggelig sosialt samvær.

Vårt mål er å være en møtearena for klubber, forhandlere, bilentusiaster og hverdagsbilister.

Vi inviterer veteranbiler, nye biler, sportsbiler, street cars, leverandører av rekvisita og deler og alle andre bilentusiaster hvertelig velkommen.

Premiering for: Fineste bil Juryens favoritt Folkets favoritt Beste kostyme og Eldste bil.

Bergen Cannonball Run Høst. Bergen, sep/2023 - Cannonball AS

september 30, 2023 @ 9:00 AM

MERK!Følg med på lenken til arrangøren for å få tak i mulige endringer.

Program 30. september 2023 09.00 Oppmøte og registrering

Bli med på en fartsfylt sosial dagstur med likesinnede bil-interesserte som gjerne har mer interesse av selve kjøreopplevelsen enn det å skru og mekke.

Run'et blir gjennomført med minimum 20/maks 60 biler og går i området rundt Bergen.

Billetter: http://cannonball.ticketco.events/no/nb/e/bcbrun2?fbclid=IwAR1gIIOwPhMfO0dAnZyg9MPKetaazv8aa6HnGsEC_pTsp0j-LTiqn-bK02U

Jubileumsdugnad på Veggli stasjon, sep/2023 - Numedalsbanen AS

september 30, 2023 @ 9:00 AM

Veggli stasjon, Veggli, Norge

Bli med på dugnad på Veggli stasjon førstkommende lørdag 30. september kl. 9.

Numedalsbanens Venner, Numedalsbanen AS og SvingOm er i full sving med å sette i stand godsvogna på Veggli stasjon, slik at den kan bli et utstillingsvindu for Numedalsbanen på Veggli.

Målet for dugnaden er å fjerne det gamle, råtne taket på godsvognen. Taket er festet med veldig mange stålbolter som må skrus ut. Hvis det går greit å få av taket, kan vi begynne å legge nytt tretak og tekke med “selvbyggerpapp”.

Vi håper det er mange som melder seg, slik at vi også kan få ryddet kratt langs FV40 og jernbanen. Krattet må kjøres bort slik at det ser ordentlig og fint ut.

På forhånd tusen takk til alle som stiller opp. Ta med godt humør og god arbeidslyst. Det blir felles bespisning.

Fremmøte på Veggli stasjon kl. 9 – parkering ved bussholdeplassen. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å være med selv om du ikke har anledning til å være med hele dagen eller kommer senere.

Har du spørsmål kan du kontakte prosjektleder Liv M. Berven på mob. 917 86 649

Meld deg på! Fyll ut skjemaet nedenfor slik at vi kan planlegge dugnaden, og ordne med nok mat til alle.

Kryss av dersom du har verktøy kan ta med deg, det er ikke strøm på området, så vinkelsliper og slagtrekker må være batteriedrevet. Vi har med noe utstyr selv, alle er velkomne med eller utstyr.

Vel møtt.

Hilsen Numedalsbanens Venner, Numedalsbanen AS, Veggli Vertshus og SvingOm

Høstfinale Autoslalåm Varna, sep/2023 - KNA Varna

september 30, 2023 @ 9:00 AM

KNA Varna ønsker velkommen til Høstfinalen i Autoslalåm 2023 på Varna Kartring, lørdag 30. september. En sesongfinale i Autoslalåm tredje året på rad. Hold av datoen, mer informasjon kommer!

I år skal har vi fått gleden av å arrangere NM i Autoslalåm, hvis man skal delta i NM-klassene og ønsker å oppnå plassering i de klassene, må man ha gyldig årslisens.

Alle førerlisenser fra NBF er gyldige. Årslisens for autoslalåm(1140,-) kan ordnes på bilsport.no ved å sende inn søknad om førerlisens. Søknad må være innsendt senest to uker før løp/trening. Det kan fort spart inn hvis man har tenkt til å delta på flere løp og treninger i år mot å løse enganglisens hver gang.

Høsttreff for Klassiske Mercedes-Benz. Trondheim, sep/2023 - Mercedes-Benz Classic

september 30, 2023 @ 10:00 AM

Østre Rosten 8, 7075 TILLER

Motor-Trade Trondheim & Mercedes-Benz Klubben avd. Midt-Nord presenterer: Høsttreff for Klassiske Mercedes-Benz! 🌟

Bli med oss på en unik opplevelse! Vi åpner dørene til Norges største Mercedes-Benz verksted og viser frem en eksklusiv samling av sjeldne og utsøkte klassiske Mercedes-Benz modeller. En perfekt anledning for alle bilentusiaster og Mercedes-elskere å samles og dele lidenskapen for disse tidløse skjønnhetene.

📍 Sted: Motor-Trade Trondheim 📍 Når? 30. September kl. 10:00-14:00 Mer info kommer!

End of Season. Torp, sep/2023 - Magnus Motor AS

september 30, 2023 @ 10:00 AM

Strykerveien 7, 1658 Torp, Norge

Magnus Motor AS inviterer til høsttreff med tilbud om oljeskift, smøring og kontroll av din "gobil". Du betaler kun for medgått materiell. Førstemann til møllaprinsippet gjelder.

Det vil bli salg av pølser, kaffe og vafler. Ta hobbyturen innom for en prat med likesinnede.

Utnmerkelser og premieutdeling kl. 13 00.

Kontakttlf: 69 36 08 30

Klassisk dag hos Motor-Trade. Trondheim, sep/2023 - Atle Naavik og Mercedes-Benz Klubben, avdeling Midt-Nord

september 30, 2023 @ 10:00 AM

Østre Rosten 8, 7075 TILLER

Hei alle Mercedes-Benz Classic interesserte med eller uten bil, alle er velkomne. Lørdag 30 september mellom kl.10:00- 14:00 arrangerer Mercedes-Benz klubben Midt-Nord en klassisk dag sammen med Motor Trade Trondheim.

Det vil bli vist frem mange klassiske biler innendørs på Norges største rene Mercedes-Benz verksted og som er ledende på reperasjon av klassisk Mercedes-Benz i Norge. Her får du anledning til å se mange flotte Mercedes-Benz biler. Både klassiske og nye biler.

Vi som klubb vil være tilstede og fortelle om den eneste Norske Mercedes-Benz klubben med direkte kobling til Mercedes-Benz. Alle som kommer vil få informasjon om Mercedes-Benz klubben og hvilke fordeler dette gir og man kan med enkle steg melde seg inn i klubben for de som ønsker det.

Det vil bli anvist parkering slik at vi bestreber å samle klassiske biler (over 30 år) i en pulje og de nyere youngtimere (15-30 år) samlet for seg.

Det vil bli enkel servering og Classic senteret vil ha mange ansatte som informerer sammen med oss i klubben.

Vi vil gjerne dele gleden ved hobbyen samt fordeler ved å være med i klubben. Håper å se mange kjente fjes samt ta med dere nye bekjentskaper. Vi har kontaktet mange med flotte medlemmer med fine biler som har lovt oss å stille.

Av biler som er flotte originale eller meget bra restaurert kan vi blant annet nevne: C123 280 CE W124 E220 W107 SL W120/D Ponton W121 190SL W109 300 SE L 6,3 Porchedødaren W120/B Ponton W187 Adenauer W129 SL W114/8 250 CE I tillegg kommer det flere flotte biler, både classic og youngtimere.

Spennende høstferie på Hunderfossen, sep/okt/2023 - Lysaker Gjestgiveri og Norsk vegmuseum

september 30, 2023 @ 10:00 AM

Høstferien på Norsk vegmuseum 2023 30.september –15. oktober 2023

Norsk vegmuseum og Norsk kjøretøyhistorisk museum er åpne kl. 10.00–15.00 hver dag.

Museumsparken er åpen hele døgnet.​ GRATIS INNGANG (parkering koster 69,-/dag)

Opplev store maskiner, tøffe kjøretøy og interessante vegmiljøer hos oss. Det er aktiviteter for store og små, både inne og ute. Velkommen til fine dager på Norsk vegmuseum!

http://vegmuseum.no/hva-skjer/hostferien-2023

Cars'n Coffee - End of Season, Røkland, sep/2023 - Saltdal Amcar

september 30, 2023 @ 11:00 AM

Kaleido Bruktbutikk, Røkland, Norge

Vi må selvfølgelig ha en siste cars,bikes & coffee! og denne gangen blir det på Kaleido! lørdag 30.september fra kl 11.00!

Cars,Bikes & Coffee - for alle med interesse for motor!🤩

Vi anbefaler:

Events