Hjelp oss med å forbedre arrangementskalenderen!

Motorhobby.no har p.t. over 500 arrangementer registrert, som vi primært har hentet fra følgende kilder:

 • Facebook arrangementer
 • Google Calendar
 • Bladet Norsk Motorveteran
 • Klubb hjemmesider

Dessverre har ikke alle disse kildene nøyaktig nok informasjon om arrangementene.

Les mer …

Hva skjer etter 2030 med våre gamle kjøretøy?

Fra det danske forbundet, MhS, har vi mottatt Nyhedsbrev November 2016 Hvordan ser fremtiden mon ud? Hvor længe mon vi egentlig får lov til at køre rundt i vore gamle køretøjer? Måske slet ikke så længe, som vi går og tror! For under overskriften: ”Nu er Tyskland klar til at forbyde benzin- og dieselbiler”, kan man i disse dage læse i Ekstrabladet, at et tysk politisk flertal vil presse EU til at indføre et forbud mod diesel- og benzinmotorer:

Les mer …

Oppdateringer, oppdateringer, oppdateringer...

Vi har brukt de siste ukene på å oppdatere all informasjon som kom i NMVs Klubbspesial nylig. Det vil si at alle klubber som er tilsluttet AMCAR og/eller LMK nå er ajourført. I tillegg er det lagt inn flere uavhengige klubber, samt mer enn 20 matvogner (food trucks). De fleste av disse befinner seg i Oslo men det finnes også noen "nord for Sinsenkrysset". Merk at noen klubber er avviklet/under avvikling mens det har tilkommet noen nye. Vi har p.t. 11 forbund, 666 klubber, 46 museer, 128 samlinger, 302 verksteder, 74 severdigheter osv. Totalt er det nå registrert 1666 enheter men dette inkluderer også arrangementer, arrangementslokasjoner, kontaktpersoner, osv.). Det er snart tid for at vi i Motorhobby drar på ferie, så da blir det ikke så mange oppdateringer før til høsten. Inntil da får dere ha en fortsatt god sommer og husk å bruke arrangementskalenderen vår! PS: Send oss gjerne oppdateringer selv om vi er borte - noen av oss kommer nok til å dra med en PC på ferie... :-)

Nyhet: Egenutviklet arrangementskalender!

Som de fleste kanskje har fått med seg har Motorhobby så langt kun videreformidlet arrangementskalendere fra andre på våre sider. Vi har imidlertid lenge hatt et ønske om å koble arrangementene mot arrangørene vi har registrert på våre sider, noe som har vært komplisert og tidkrevende å få til. Vi bestemte oss derfor for å utvikle vår egen arrangementskalender og etter mange måneders arbeid kan vi ENDELIG vise et foreløpig resultat: http://www.motorhobby.no/no/events-tmp Vi trenger fortsatt en del tid for å få kalenderen helt klar, men her er noe av det vi har fått til så langt:
 • Arrangementene hentes inn automatisk fra Facebook, redigeres av oss og legges ut
 • Hvert arrangement har en tittel som inkluderer en av arrangørene
 • Hvert arrangement har et start- og sluttidspunkt oppgitt
 • Alle arrangementer har oppmøtestedet oppgitt
 • Alle arrangementer har en beskrivelse
 • Arrangementer hvor vi har prisinformasjon har det oppgitt
 • Arrangementer som har flere arrangører vil få samtlige arrangører listet opp
 • Arrangører vil få arrangementene listet opp på siden sin(!)
Merk:
 • For å få en mest mulig komplett arrangementskalender må Facebook brukeren vår - Motorhobby No - være venn med/være i gruppen til/like siden til arrangøren. Vi har forsøkt å bli venn med alle arrangører som benytter en brukerkonto, meldt oss inn i alle grupper vi kan se at arrangører bruker og forsøkt å like alle sider (Page) som arrangører benytter men vi mangler fortsatt positivt svar fra en del arrangører. I skrivende stund kan vi derfor tilby arrangører som ikke finner sitt arrangement i oversikten å sende oss et Tips (http://www.motorhobby.no/no/send-tip/lang/nb-NO) men mulighet for å registrere arrangementet med et skjema som hjelper arrangøren med å fylle ut rett informasjon kommer i høst.

Vi anbefaler

Amcar
Norsk Motorveteran
Panvulk
Norsk Prol AS
Velkommen som ny bruker av Motorhobby!

Motorhobby.no har som mål å presentere den mest komplette oversikten over motorhobbyen - inkl. arrangementer - på nett i Norge. På sidene våre finner du bl.a.:

Oversikt over klubber, museer, samlinger, verksteder og mye annet innen motorhobbyen
Du kan søke etter kategori, fylke, type, osv. Hver registrering har sin egen side med opplysninger som adresse, telefonnummer, epost, nettsider og kartplassering. Sistnevnte gjør at man kan få reisebeskrivelse fra hvor som helst i Norge og til oppført adresse.

Oversikt over motor relaterte arrangementer
Mellom mai og oktober har Motorhobby til en hver tid registrert mer enn 500 motor relaterte arrangementer i vår arrangementskalender. Vi registrerer og legger ut arrangementer over hele landet (og unntaksvis også utenlands). Arrangementene er knyttet mot arrangøren(e), slik at man både kan finne dem i arrangementskalenderen og på arrangørens informasjonsside hos Motorhobby.

Nyheter, både innen hobbyen og for nettstedet
Av og til skjer det noe som vi mener at motorfolket bør få med seg. Vi videreutvikler også sidene kontinuerlig og det hender derfor også at vi ønsker å presentere en nyhet.

Kart som viser hvor du finner registreringene
Vi forsøker å finne ut hvor klubbene har medlemsmøter, hvor man finner museer osv. Disse lokasjonene kan du finne enten på registreringens side eller du kan gå inn på et oversiktskart og se alle oppføringer per fylke.

Topplister
Lurer du på hvilket forbund som har flest medlemmer? Eller hvilken klubb som har flest medlemmer i ditt fylke? Topplistene våre gir deg svaret!

Vi håper at du vil gjøre bruk av disse nettsidene og vil anbefale dem til andre, både i inn- og utland. Følg gjerne også med på sidene etter hvert som de utvikles og tips oss om feil eller mangler, ting du ønsker at vi utvikler eller oppføringer vi mangler via tips skjemaet. Bruk gjerne også kontakt skjemaet om du oppdager opplysninger som er feil eller bør endres.

Velkommen til www.motorhobby.no og vår arrangementskalender!