Event location (1201)

Nationwide (7), Agder (72), Innlandet (194), Møre og Romsdal (58), Nordland (77), Oslo (84), Rogaland (97), Troms og Finnmark (41), Trøndelag (123), Vestfold og Telemark (109), Vestland (76), Viken (263)

Event type (181)

Named events (2), Open day (1), Activity (145), Charity event (2), Education (25), Automotive events (153), Show (18), Entertainment (99), Meeting (15)

Drifting- og Autoslalomtrening Andebu, mai/2021 - NMK Sandefjord

May 01, 2021 @ 11:00 until September 25, 2021 @ 16:00

Hei folkens🙌🏼 Da spinner vi i gang på Håsken med kjøringer hver lørdag hele sommeren🏎💨💨 Starter allerede lørdag 1. mai 🇳🇴 med Autoslalom- og Driftingtreninger! Ta med det du har og kjøre med, løs inn lisens og kjør så mye du rekker😎

Banen er åpen fra kl 11:00-16:00, hver lørdag fra 1. mai til 25. september.

Engangslisens: 100kr Baneleie pr. Fører: 300kr Baneleie pr. Fører Medlem i NMK Sandefjord: 150kr

Husk å holde avstand og skrive dere inn på smittesporing som vil være tilgjengelig i kiosken!😷

Klassikertreff Hønefoss, juni/2021 - Norsk Samferdselshistorisk Senter

June 05, 2021 @ 10:30 until June 05, 2021 @ 14:00

Hver lørdag i hele sommer frem til og med september er det klassikertreff hos oss. Vi kan by på veterankjøring med gamle lokomotiver, flott utstilling av sykler, moped, bil, tog og fly. Samt maleriutstilling og knivmakerarbeid, dvs. noe for enhver smak.

Åpen kafevogn.

Se også: www.nshs.no

# 2 - Street Food Norway i Haugesund, aug/2021 - Street Food Norway

August 19, 2021 @ 12:00 until August 19, 2021 @ 20:00

📣 Endelig kan vi avsløre årets store happening 📣 Og invitere dere til nok et Food Truck Event 🚚 Gjennom tre hele dager kan du la smak - og luktesans bli fristet av nye 🍔 🍱 og spennende retter 🍝🍩 fra mange av 🔝de beste matvognene i Norge ❤️

👉 Har du en Food Truck/Trailer? Vil du være med? Fyll ut skjemaet: http://www.streetfoodnorway.eu/

👉 Vi vil gjøre byen levende for både familien og vennegjengen, og vil derfor fylle plassen:

🎶 🔊 med herlig musikk 🔊 🎶 🌞 🌴 avslapningmuligheter 🌴 🌞

👉 På grunn av coronavirus tar vi i bruk tiltakene som er anbefalt av myndighetene.

👉 Håper å se Rådhusplassen fylt med folk i god stemning 😎, god atmosfære 😍 og mette av all slags mat fra alle verdens kroker 🍟 🍲 🍔 🍱 🍝 🍩 🍕

Unike motorsykler SØKES til Oslo Motor Show 2021 - Oslo Motor Show

September 09, 2021 @ 00:00 until September 24, 2021 @ 00:00

Vi jakter etter unike motorsykler til Oslo Motor Show 29.-31. oktober, men vær kjapp med å søke om plass da arbeidet med å plukke ut er i gang😎

Ta straks kontakt med Oslo Motor Show, det HASTER!!!!

Frivillig avregistrering uten innlevering av kjennemerker/HØRING - NMCU

September 10, 2021 @ 00:00 until October 10, 2021 @ 00:00

HØRINGEN ER AVSLUTTET 9. september.

NMCU har etterspurt en ordning hvor man frivillig kan avregistrere kjøretøy uten å måtte levere kjennemerker. Saken har stor relevans for motorsyklister. Vi fremmet spørsmålet både i 2018 og 2019, og i november 2019 fikk vi følgende oppdatering fra Statens vegvesen: – For å kunne innføre en slik ordning må vi få på plass både lov- og forskriftsendring, som berører flere offentlige aktører. I tillegg må vi utvikle system-støtte. På bakgrunn av dette antas det at en ordning tidligst kan være på plass i begynnelsen av 2021, forutsatt støtte for innføring av en slik ordning.

NMCU er tilfreds med at saken nå er ute på høring og støtter forslaget i vårt høringssvar. Dette er en ordning man en tid har hatt i Sverige og Finland med gode erfaringer, og vi ser ingen grunn til ikke å kunne innføre dette i Norge også

.

Rent praktisk foreslår Statens vegvesen i høringen at det legges opp til en digital løsning hvor eier logger seg på og ganske enkelt av- og på-registrerer egne kjøretøy. De som er “ikke-digitale” får samme mulighet til å avregistrere, men det blir i så fall med oppmøte på trafikkstasjon pga. legitimasjonsplikten. I høringen foreslås det å sette en grense for hyppighet på avregistrering, men på-registrering er foreslått uten begrensning.

– Dette er en sak som er viktig for mange av våre medlemmer, sier Odd Terje Døvik, styreleder i NMCU. Og han legger til: – Vi har allerede fått gjennomslag for prinsippet om at det kun skal betales trafikkforsikringsavgift når kjøretøyet er i bruk, dvs. når det er «påskiltet». Men for mange har det vært forbundet med stor ulempe og tidsbruk å levere inn og hente ut skiltet for å utnytte denne ordningen. Noen har lang avstand til trafikkstasjonen, noen ønsker å være avregistrert mer enn 6 måneder uten å måtte betale for nye kjennemerker hele tiden. Og etter at koronaen kom har mange til og med blitt nødt til å bestille time for å hente ut skiltet! Hvis dette forslaget går gjennom kan hele ordningen administreres hjemmefra. Det sparer alle involverte for tid og arbeid – og er dessuten hundre prosent smittesikkert!

I høringen kommer det frem at om ordningen blir innført, noe NMCU sterkt oppfordrer til, estimeres det innføring en gang i 2022.

USAs østkyst og Smoky Mountains' Blues Tour, sep/2021 - NMCU

September 14, 2021 @ 00:00 until September 29, 2021 @ 00:00

Opplev østkysten av USA og Smoky Mountains! Den ultimate motorsykkel og musikk-opplevelsen i USA! Turen arrangeres i regi av JoyRides Tours. Fantastiske MC veier; "Blue Ridge Parkway", "Tail of the Dragon", "Cherohala Scenic Skyway", "Devils Triangle", "Moonshiner", "The Snake", "Diamondback" og "The Rattler". I tillegg vil du oppleve de mest ikoniske musikkrelaterte byer og steder; Memphis, Nashville, New Orleans, Graceland, County Music Hall of Fame, RCA Studio B, Grand Ole Opry, Johnny Cash Museum og mye mer.. Denne turen er spesialtilpasset for NMCU-medlemmer med vesentlig mere innhold og bedre priser enn ordinære turer. Prisene er inkludert følgende: Flybilletter tur/retur Norge-USA, leie av bil/valgfri MC , alle hotellnetter, drivstoff for de som kjører MC, tur/reise-leder, hjelpeguide i følgebil med bagasje, inngangsbilletter til nasjonalparker, LDW (reduksjon av egenandel), Spesialdesignet NMCU-turskjorte, NMCU tur-caps, Garantert førstevalg for MC, tur-sertifikat og grillparty etter endt tur. Turprisen dekker: FLYREISE - MC/BIL - LEIE - OVERNATTING - DRIVSTOFF - MCTURLEDER - FØLGEBIL - BILLETTER/LDW Påmeldingsfrist: 01. juni 2021. Fortrinnsrett for NMCU-medlemmer. Meld deg inn snarest om du ikke er medlem og vil være med på denne superturen! KORONAGARANTI Med den usikre situasjonen som Covid-19 pandemien skaper, skjønner vi godt at mange kvier seg for å bestille en ferie som man ikke 100% vet om blir noe av. Derfor gir vi alle NMCU-medlemmer en garanti for at ALLE innbetalinger som blir gjort hos oss blir tilbakebetalt dersom turen ikke blir arrangert pga av pandemien. Dette gjelder også DEPOSITUM.

Lyst il å ta flysertifikat? Gardermoen, sep/2021 - Gardermoen Flyklubb

September 15, 2021 @ 18:00 until September 15, 2021 @ 20:00

Har du lyst til å ta flysertifikat? Gardermoen Flyklubb holder informasjonsmøter onsdag 15. september klokken 18.00 og lørdag 18. september klokken 13.00. Her kan du få svar på alle spørsmål om veien til flysertifikatet. Ingen påmelding. Oppmøte i Generalmajor Mehrers Veg, ved det gamle flytårnet.

Togturer på Dovrebanen 100 år, sep/2021 - Historiske togreiser as m/fl

September 16, 2021 @ 00:00 until September 19, 2021 @ 00:00

Dovrebanen fyller 100 år i år. Det skal markeres.

Søndag 19. september kommer årets høydepunkt. Da kjører vi tog med dobbelheading damp fra Trondheim til Hamar. Her er det to alternativer: Ved påmelding via Historiske togreiser får man reise på 1. klasse med flere retters middag, vinpakke og avec, og adgang til bar. Ved påmelding via Norsk Jernbaneklubb tilbys et rimeligere alternativ for NJKs medlemmer. Velkommen!

Torsdag 16. september til søndag 19. september: Dette blir årets høydepunkt. Vi skal delta i feiringen av Dovrebanens 100 - årsjubileum. Vi kjører tomtog Grorud - Dombås på torsdag, jubileumstog Dombås - Oppdal på fredag, og videre Oppdal - Trondheim på lørdag. Materiell: Dobbelheading med damplok 271 og 411, og 7 teakvogner. Dette blir mektig! Togene kjøres for innbudte gjester. Oppdragsgiver er Jernbanedirektoratet.

Vi returnerer fra Trondheim på søndag, da er toget åpent for betalende gjester. Vi kjører med dobbelheading damp til Dombås, og videre med elektrisk lok til Hamar, hvor det blir overgang til rutegående tog for dem som skal videre mot Oslo. For påmelding henvises til henholdsvis NJKs fora (for NJK - medlemmer), hvor det kommer mere informasjon etterhvert, og til Historiske Togreisers hjemmesider.

Goodwood Revival Tour (GB), sept/2021 - AMCAR

September 16, 2021 @ 00:00 until September 20, 2021 @ 00:00

OPPDATERT 14. februar 2021

Vi er klare for en ny langhelg i England, torsdag til mandag, med besøk på legendariske Goodwood Revival. Vi får oppleve historic racing med biler og motorsykler slik det var på 50- og 60-tallet. Goodwood er det mest populære arrangement i sitt slag i Europa, og det er stor rift om billettene. Turpakken inkluderer billett til Goodwood Revival hele helgen, flybillett, hotell med frokost, felles transport fra og til flyplassen og til og fra Goodwood alle dagene. Reiseleder er med hele veien.

Goodwood Revival er en tredagers motorfestival som arrangeres i september hvert år på Goodwood Motor Circuit i Chichester, West Sussex i England, en drøy times kjøring sydvest for Gatwick utenfor London. Goodwood Revival er det største i sitt slag i Europa og kjennetegnes bl.a. ved at en stor del av deltakerne og publikum er kledt “periodcorrect”, dvs. at de er kledt slik man gikk under motorsportens “gyldneår” fra 1948 til 1966 da ulike løp i mange forskjellige bilklasser ble avholdt her, bl.a. Formel 1. Festivalen handler i stor grad om å gjenskape stemningen, aktivitetene og opplevelsene fra denne perioden. Goodwood Revival er folkefest, billøp og biltreff. Motorsykler og fly finner du også. Salgsboder, utstillinger, publikumsområder og garasjeanlegg er alle laget tidsriktige; romantikk, glamour, nostalgi og motorlyd står i fokus.

OBS - EKSTRA DAGER FØR/ETTER:
5 ekstra dager i forkant kr 3.400,-pr. person når to deler hotellrom. Lørdag 11. september-Ankomst London Avreise fra Norge til London. Flybillett og 5 hotellnetter i Bournemouth er inkludert i pakken. Transport fra flyplass til hotell ankomstdagen er ikke inkludert for de som booker ekstra dager, men vi booker gjerne leiebil om du ønsker. Programmet som sendes ut før avreise, vil også ha infomasjon om tog-og bussavganger fra flyplass til hotellet. Ekstradagene i forkant vil være uten reiseleder hvor deltakerne kan oppleve ting på egenhånd. De som velger ekstradager, sjekker inn på vårt felleshotell den 16. september etter kl 15:00. Fra og med 17. september vil transport være inkludert på samme måte som for resten av deltakerne.

Caravanmessen Lillestrøm, sep/2021 - Caravanmessen

September 16, 2021 @ 10:00 until September 16, 2021 @ 18:00

Norges største caravanmesse for nye bobiler, campingvogner, utstyr og tilbehør. Avholdes hvert år i september på Norges Varemesse, Lillestrøm.

- Det siste året har interessen for å feriere i Norge eksplodert, også blant unge, helt uerfarne campere. Det betyr at Caravanmessen har fått nye målgrupper. Vi har selvfølgelig alltid satset tungt på bobiler og vogner, men på årets messe 16. — 19. september vil vi også ha utstillere på plass som selger alt fra telt og turstøvler, til bekledning og soveposer. I år vil messen rett og slett favne om mange flere besøkende enn tidligere år. Ikke minst vil den bli en trivelig opplevelse for alle som er bittelitt nysgjerrige eller fascinert av campinglivet og lurer på om dette er en ferieform som kan passe dem midt i blinken.

- På vegne av Norges Caravanbransjeforbund kan jeg si at vi gleder oss stort over at messen nok en gang blir arrangert. Når vi i tillegg har en samarbeidspartner som Norges Varemesse i ryggen, som tar smittevernhensyn på aller største alvor, føler jeg meg trygg på at årets utgave av Caravanmessen vil gå inn i historiebøkene som en av tidenes beste.

# 6 FuelRace Rjukan, sep/2021- Euro Rally AS

September 17, 2021 @ 09:00 until September 19, 2021 @ 12:00

FuelRace 2021 - by Eurorally! 170 cars!

17th - 19th September. Rjukan - Lysefjorden - Flekkefjord. Flekkefjord (motorfestival) - Kristiansand. - Car display. - Party. - Scenic roads. - Motorfestival.

Instructions how to register: - "Team name" - Full name(s) & date of birth. - Full adress - Type of car & registration number. - Picture of the car (volunteer). For social media use. - send to: eurorallyeurope@gmail.com

Example of registration: "Raceteam" Ola nordmann 05.07.1985 Sven Svensson 06.08.1986 Norgesgate 5, 5020 Bergen, Norway BMW M5, BR10055 "Photo"

17th - 19th September 2021. The price is 2500nok/250€ per person based on a minimum 2 persons per/car. Singel drivers: 3000nok/300€ It includes 2 nights at hotel, guarded parking, 1 breakfast, 1 lunch, car display & sticker. Invoice will be sended to the same e-mail you use in the registration of team.

# 3 - Street Food Norway i Hamar, sep/2021 - Tour de Food og Street Food Norway

September 17, 2021 @ 12:00 until September 17, 2021 @ 20:00

Vi invitere dere til 🏫 Hamars🏫 tredje Food Truck Event 🚚 Gjennom tre hele dager kan du la smak - og luktesans bli fristet av nye 🍔 🍱 og spennende retter 🍝🍩 fra mange av 🔝de beste matvognene i Norge ❤️

👉 Har du en Food Truck/Trailer? Vil du være med? Fyll ut skjemaet: http://www.streetfoodnorway.eu/

👉 Vi vil gjøre byen levende for både familien og vennegjengen, og vil derfor fylle plassen:

🎶 🔊 med herlig musikk 🔊 🎶 🌞 🌴 avslapningmuligheter 🌴 🌞

👉 På grunn av coronavirus tar vi i bruk tiltakene som er anbefalt av myndighetene.

👉 Håper plassen ved Vikingskipet blir fylt med folk i god stemning 😎, god atmosfære 😍 og mette av all slags mat fra alle verdens kroker 🍟 🍲 🍔 🍱 🍝 🍩 🍕

# 2 - Street Food Norway i Kongsvinger, sep/2021 - Street Food Norway

September 17, 2021 @ 12:00 until September 17, 2021 @ 20:00

📣 Endelig kan vi avsløre årets store happening 📣 Og invitere dere til 🏫 Kongsvingers🏫 andre� Food Truck Event 🚚 Gjennom tre hele dager kan du la smak - og luktesans bli fristet av nye 🍔 🍱 og spennende retter 🍝🍩 fra mange av 🔝de beste matvognene i Norge ❤️

👉 Har du en Food Truck/Trailer? Vil du være med? Fyll ut skjemaet: http://www.streetfoodnorway.eu/

👉 Vi vil gjøre byen levende for både familien og vennegjengen, og vil derfor fylle plassen:

� 🔊 med herlig musikk 🔊 🎶 🌞 🌴 avslapningmuligheter 🌴 🌞

� På grunn av coronavirus tar vi i bruk tiltakene som er anbefalt av myndighetene, og noen få regler endres.

👉 Håper å se Torget i Konghsvinger fylt med folk i god stemning 😎, god atmosfære 😍 og mette av all slags mat fra alle verdens kroker 🍟 🍲 🍔 🍱 🍝 🍩 🍕

Buskerud Cars & Truck Festival, sept/2021 - Buskerud truckers forening

September 17, 2021 @ 16:00 until September 19, 2021 @ 13:00

Hei og god dag alle sammen 😁 Her jobbes det på fult for festival i september.

Det blir i år også muligheter for kjøp av mat fra gatekjøkkenvogna våres, som feks pølser,Hamburger, sjåførtallerken blir servert lørdag formiddag, brus,kaffe og selvsagt vafler blir det.

Premieutdeling blir på lørdagen kl 17 og det er 9 klasser og være med i, så tror det finnes en klasse for de fleste, nytt av år er att det er blitt egen cultklasse. Her er det muligheter for og kunne få med seg premie på bilen sin om den er liten eller stor, amerikansk eller europeisk.

Håper vi sees i september på Kongsberg. Billetter kjøpes på Tikkio.com

Landstreff Hamresanden, sep/2021 - Norsk Volvo Amazon Klubb

September 17, 2021 @ 16:00 until September 19, 2021 @ 16:00

Utsatt til helgen 17 - 19 sep. 2021

NVAK’s landstreff 2021 skal avholdes på Hamre Familiecamping i Kristiansand i helgen 18. - 20. juni 2021. Sett av denne datoen allerede nå for et hyggelig samvær med andre medlemmer av klubben. Mere informasjon om landstreffet og bestilling av overnatting finner du her. Utstillingskriteriene for de 3 forskjellige Amazon klassene finner du beskrevet her.

Vi sees på landstreffet og ønsker dere alle velkommen.

Styret i NVAK

Kontaktperson: Kjell Hallberg/Arve Larsen, tlf. 936 61 724/412 78 939 Mer info: www.campingplassen.no

AVLYST - # 37 Ekebergmarkedet høst Oslo , sept/2021 Retningslinjer for selgere/utstillere - Norsk Veteranvogn Klubb - AVLYST

September 17, 2021 @ 17:00 until September 18, 2021 @ 16:00

Veteranbil og MC delemarked Salg av biler og MC over 30 år Antikviteter Ingen inn- eller utkjøring mellom kl. 10.00 – 14.00, lørdag. Dette gjelder også for veteranbiler til finbilparkeringen. Markedet er åpent for publikum lørdag kl. 06.00-16.00 Ingen camping­muligheter på p-område Forhånds­registrering av selger

.

Priser, mer informasjon kommer senere.

Straand-treffet Vrådal, sep/2021, The MC-tour event of the year in Norway - Bjørn Richard Johansen og 2 andre

September 17, 2021 @ 17:00 until September 19, 2021 @ 13:00

Hold deg oppdatert fremover om Straand-Treffet 2021, The MC-tour event of the year in Norway. Olsen/trond.olsen@multivac.no og Bjørn Richard Johansen/brj@firsthouse.no.

Motorsyklister, MC-klubber og venne/venninne gjenger m.m. bør allerede nå sette av helgen i sin kalender.

Arrangementet lages av ildsjeler og sammen med MC-forhandlerne og MC-importørene i Norge i samarbeid med Straand familien og De historiske hotel og spisesteder.

Følg også nyheter om arrangementet på www.reitwagen.no, i MC-Avisa og i Bike.

Overnatting - mange gode alternativer: Straand-familien med historie tilbake til 1864 står for overnattingskapasitet og mat og servering; inne og ute.

For overnatting og booking, ring hotellet 35 06 90 00 eller e-post mc@straand.no E-post er best slik at vi sikrer at vi skriftliggjøring av dine ønsker/evt. spørsmål og kan følge deg opp direkte tilbake med deg.

- Vi har følgende alternativer: hotellrom, leie av hytte, leilighet, bli kjent hytte (leie en seng sammen med tilfeldige andre) og campingplass.

I tillegg til å prøve MC-modeller som i 2018 og 2019 (som måtte utgå i 2020 pga Corona), planlegger vi Hubriding.no som i 2020 – se www.hubriding.no og følg Hubriding på Facebook https://www.facebook.com/McTourNorway).

Hubriding er en lang rekke ruter som alle går ut fra Straand Hotel i mange ulike retninger. Foreløpig er det laget 12 ruter som ligger digitalt. Her jobber vi løpende med å legge ut nye ruter og mer informasjon knyttet til rutene for å gjøre det til gode opplevelser for de som kjører motorsykkel, classic car eller tråsykkel. Det blir også utstilling av en rekke av de nyeste MC-modellene gjennom helgen.

Ducati er fast inventar på Straand Treffet. Ducati Desert Sled Fasthouse må vi få opp til årets treff. Her om «limited edition». 800 nummererte sykler inngår i denne helt spesielle Ducati serien skriver Paal-Christian Hansen i Reitwagen.no

.

Ducati Desert Sled Fasthouse: Bygget for å feire suksessen i 2020-utgaven av det prestisjetunge amerikanske terrengløpet Mint 400. En sykkelen bygget med utgangspunkt i en Ducati Scrambler Desert Sled.

Med vennlig hilsen Katrine & Lars Arne Straand 5. generasjon og drivere av Straand Hotel

Trond Olsen Treffleder for Straand-Treffet 2021

OverlandRover Treff Sjusjøen, Ringebu, Gausdal, sep/2021 - Norsk Land Rover Klubb avd Øst

September 17, 2021 @ 17:00 until September 19, 2021 @ 15:00

Velkommen til OverLand Rover Treff 17. – 19. september! I år går turen til området rundt Sjusjøen, Ringebu, Gausdal og grenser opp mot Jotunheimen. Det vil bli en tur som går mye på grus men også noe asfalt innimellom. Turen kan fint kjøres med standard bil, men er ikke egnet for campingvogner. Oppmøte blir på den første campen, det vil være folk der fra senest kl 17 på fredag, men om noen ønsker å komme før det er dere selvfølgelig velkommen til det. Klubben stiller med antibac og toalettpapir, resten av det du/dere måtte trenge for en helg med overlanding må du/dere ha med selv. Ved camp på lørdag er det mulig å fylle drikkevann. Det er bomveier på ruta, noen av disse er automatiske via Norgesbom, andre betales med kort. Campene vi bor på er tilrettelagt for overlanding av Fjellstyret og betales med vipps. Turen avsluttes på camp i området Gausdal/Espedalen.

We recommend: