West Coast Corvette Norway

Organisasjonsnummer 920 626 386

Stiftet

7. mars 2018

Regional klubb for Corvette biler på Vestlandet.

WCCN - ny Corvette klubb på Vestlandet. Vi har fått en del spørsmål om West Coast Corvette Norway og ønsker å informere litt rundt dette.

WCCN ble startet 7. mars 2018 og er i dag 70 betalende medlemmer. Klubbene er registret med organisasjonsnummer og søkt medlemskap i Amcar.

WCCN ønsker ikke å være en konkurrerende klubb til Corvette Club Norway, men håper heller på tett samarbeid. Noe vi så langt har fått fint til i Bergensområdet.

WCCN`s mål er å dyrke et positivt og seriøst Corvettemiljø på Vestlandet. Mer enn noe annet, så er kanskje WCCN et sosialt verktøy, der entusiaster med delt lidenskap kan danne livslange vennskap i fantastiske omgivelser. Felles er altså lidenskapen for det vi mener er verdens mest fantastiske ingeniørkunst og kjøreglede. Noen kan mye, andre kan mindre. Noen kjører fort, andre ikke fullt så fort.

Det er ikke det vi måler - vi verdsetter lidenskap. For å nå dette mål arrangerer vi nasjonale og internasjonale møter, treff og turer, utstillinger og andre arrangementer."

Medlemsantall

70

Postadresse

  • Nordre Gommershaugen 56
  • 5254 SANDSLI
  • Norge

Kontakt

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.

Vi anbefaler

Amcar
Panvulk
Meguiars
Norsk Prol AS