Kontaktskjema

Vi anbefaler

Amcar
Norsk Motorveteran
Panvulk
Norsk Prol AS
Velkommen som ny bruker av Motorhobby!

Motorhobby.no har som mål å presentere den mest komplette oversikten over motorhobbyen - inkl. arrangementer - på nett i Norge. På sidene våre finner du bl.a.:

Oversikt over klubber, museer, samlinger, verksteder og mye annet innen motorhobbyen
Du kan søke etter kategori, fylke, type, osv. Hver registrering har sin egen side med opplysninger som adresse, telefonnummer, epost, nettsider og kartplassering. Sistnevnte gjør at man kan få reisebeskrivelse fra hvor som helst i Norge og til oppført adresse.

Oversikt over motor relaterte arrangementer
Mellom mai og oktober har Motorhobby til en hver tid registrert mer enn 500 motor relaterte arrangementer i vår arrangementskalender. Vi registrerer og legger ut arrangementer over hele landet (og unntaksvis også utenlands). Arrangementene er knyttet mot arrangøren(e), slik at man både kan finne dem i arrangementskalenderen og på arrangørens informasjonsside hos Motorhobby.

Nyheter, både innen hobbyen og for nettstedet
Av og til skjer det noe som vi mener at motorfolket bør få med seg. Vi videreutvikler også sidene kontinuerlig og det hender derfor også at vi ønsker å presentere en nyhet.

Kart som viser hvor du finner registreringene
Vi forsøker å finne ut hvor klubbene har medlemsmøter, hvor man finner museer osv. Disse lokasjonene kan du finne enten på registreringens side eller du kan gå inn på et oversiktskart og se alle oppføringer per fylke.

Topplister
Lurer du på hvilket forbund som har flest medlemmer? Eller hvilken klubb som har flest medlemmer i ditt fylke? Topplistene våre gir deg svaret!

Vi håper at du vil gjøre bruk av disse nettsidene og vil anbefale dem til andre, både i inn- og utland. Følg gjerne også med på sidene etter hvert som de utvikles og tips oss om feil eller mangler, ting du ønsker at vi utvikler eller oppføringer vi mangler via tips skjemaet. Bruk gjerne også kontakt skjemaet om du oppdager opplysninger som er feil eller bør endres.

Velkommen til www.motorhobby.no og vår arrangementskalender!