CItroen Hy Foodtruck - Norges mest magiske foodtruck til salgs! - Trondheim

CItroen Hy Foodtruck - Norges mest magiske foodtruck til salgs! - Trondheim

22.06.2020 kl. 00:00

UKA-2019 er nå og over, og den ikoniske UKEtrøkken skal selges.

UKA er norges største kulturfestival, og driftes kun av frivillige studenter. I år er det første gang festivalen har hatt sin helt egen foodtruck, UKEtrøkken. Foodtrucken har hatt gleden av å servere god mat til mange sultne festival deltakere i løpet av oktober og vært med på å skape mange magiske øyeblikk i løpet av perioden den har vært åpen.

Bilen er en Citroen HY-van fra 1971. En HY-van er utvilsom den mest sjarmerende foodtruck man kan ha, det er en ikonisk bil og folk legger virkelig merke til bilen både når den er åpen, når den kjører i gatene og når den er stengt.

Bilen er importert fra Sverige av forrige eier i april 2019, før UKA kjøpte den i september og ble EU-godkjent i september i år. UKA har dekket bilen med Plastidip for å få den til festivalen sin grafiske profil. Dette er en type maling som lett rives av som foilering om man ikke skulle ønske å ha bilen rød lenger og heller vil ha de orginale fargene (se bilde).

Foodtrucken har en benk på hver side. Der den ved luka er smal og perfekt for kasser og servering, mens den andre siden har en bredere benk godt egnet til matlaging og kjøkkenmaskiner. Her har vi hatt 2 vannbad, induksjonskoketopp og frityrkoker. Vi har også hatt en kjøledisk og bruskap under benkene. Dette funket bra for oss, og som vist på bilde er det også mulig å åpne hele baksiden, og ordne til en benk her. Luka på bilen åpnes både opp og ned, og gjør at luken både oppleves og ser veldig stor ut. Noe som gir kundene en ekstra god velkomst.

Vi har hatt det mye gøy med foodtrucken, og det er med tungt hjertet at bilen selges, men festivalen er over, og festivalen arrangeres bare annet hvert år. Noe som gjør at det blir vanskelig å bare lagre denne i 2 år til neste gang. Så her har man mulighet til å sikre seg en foodtruck i god stand klar til drift. Den funker perfekt som festival-foodtruck, i byrommet eller som bod til et julemarked i disse førjulstider.

Bare å ta kontakt ved spørsmål.

FINN-kode 160635769 Sist endret 11. jun. 2020 19:46

195 000 kr. Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse.

Campain | Activity | Eatery | Automotive events | Trøndelag

We recommend

Amcar
Panvulk
Meguiars
Norsk Prol AS