AVLYST - Grensetreffet Halden, aug/2020 - Street & Cruisin' Club Halden - AVLYST

AVLYST - Grensetreffet Halden, aug/2020 - Street & Cruisin' Club Halden - AVLYST

05.08.2020 kl. 17:00

View all dates for this event

Informasjonen nedenfor er ikke nødvendigvis endelig. Følg med på klubbens nettside også.

Onsdag 5.august Bilsport Cruise Night Da åpnes GT uka med Bilsport Classic Cruise Night på Fiskebrygga. Fra kl.1700 og utover samles store og små, folk og biler ved Nostalgibutikken Fønix og Burger King midt i byen. En masse biler cruiser byens gater, folk samles og er glade og fornøyde. Det er en hyggelig stemning med kåring av Miss Fuzzy Dice. Det blir også live musikk fra scenen.

Kveldens band: The Rocking Cadillacs er et band fra Holmestrand som består av 4 Musiker med lang erfaring innen Rock, Blues, Roots & Pop. Bandet ble stiftet i 2014 og har allerde vekket oppmerksomhet rundt nær området. Det som gjør bandet spesiell er variasjonen i sjangere pluss at det er tre vokalister som gjør at lydbildet forandrer seg underveis, det er som å ha 3 band på en kveld. Bandet består av Orlando som hovedvokalist og guitarist, Per Gjærde vokal og Bass, Terje Akslaksen vokal og guitar & Arvid Røimål på trommer.

Torsdag 6.august Amerikanske bildelers rebusløp Klassisk bilorientering/rebusløp. Vi møtes på utsiden Amerikanske bildelers lokale mellom kl. 17 og 18. Her får vi utdelt kjørebeskrivelse og et oppgaveskjema med diverse utfordringer for både fører og passasjerer. Det blir også en enkel kjøretest før ekipasjene forlater området for en kjøretur i og rundt Halden.

Fredag 7. august Aarnes Lunch Cruise In Vi møtes i Halden sentrum klokka 12.00 og kjører felles tur til Sarpsborg og butikken Aarnes AS. Norges største og beste deleleverandør til amerikansk bil!

Queen of Hearts Chick Meet! Dette er et av mange arrangement som skjer i forbindelse med Bilsport Grensetreff uka. Denne kvelden er det damenes kveld. En kjører rundt til forskjellige poster hvor det er forskjellige aktiviteter og avslutter på et lokale. Der blir det matservering og premieutdeling. Samt kåring av vinnerne av rebusløpet og selvfølgelig kveldens Queen of Heart :)

Nå er det bekreftet! Rövballebandet skal i fengsel. Om du vil overvære begivenheten er det bare å møte opp fredag kveld 9.august. Tidligere var det Halden fengsel og politistasjon, denne helgen er navnet Jailhouse Rock og du finner det ved Halden torg. Siden 1863 er det nok mange som har hatt "the blues" her, men denne gangen er det helt andre toner som vil dominere i «luftegården» til et av Norges eldste fengsel. Festen er et faktum, Rövballebandet stiller.

Om seg selv skriver de: Rövballebandet är ett 100 prosent svenskt band från Norge – och Sveriges bästa raggarband. Med nordens största och roligaste scenshow, rock'n'roll, rockabilly, rumsrena låtar och några få snuskvisor med humor är det en oförglömlig upplevelse att se bandet.

Konsert og fest på Torget. I samarbeid har Grensetreff 2019, Kokkekollektivet og Mikrobryggeriet skapt en perfekt ramme rundt festen på torget i Grensetreffuka. Det som for anledningen heter Jailhous Rock er en stor bakgård med overdekkende tak, plass til å danse, egen rockabilly-meny og alt som hører med til en fengslende kveld. Billetter kr.200 selges i døra.

Lørdag, 8. august Nostalgitreff: Et treff for tyngre kjøretøy på festningen. Lastebiler, Pick ups, traktorer, mopeder med mer. Handelsområdet.

Merkebiltreff: (foreløbig) Mustangtreff på Fredriksten festning. Tri-Five Chevy på skolestadion. Corvette treff i gågaten. Ford Galaxie/Fairlane/Mercury 55-74 på Jetcarrier Isebakkeveien. Cadillac treff på Remmen. Full size chevy treff på Lille Edet.

Fun Run: Cruising på landeveien, til et forutbestemt endestasjon. Avreise fra Thon hotell kl. 14.00.

Konsert og fest i bakgården til gamle Halden fengsel med Jailhouserock: Hold rockefoten klar for nå blir det rockabillymusikk, rockabillymeny og fengslende stemning som du ikke kan gå glipp av - i bakgården til gamle Halden fengsel. Første band ut denne lørdagskvelden er Bullet Proof som går på scenen ca kl.20.30. /

Smalltown Tommy tar så over scenen og gjør rockabilly-kvelden komplett.

I samarbeid har Grensetreff 2019, Kokkekollektivet og Mikrobryggeriet skapt en perfekt ramme rundt festen på torget i Grensetreffuka. Det som for anledningen heter Jailhous rock er en stor bakgård med overdekkende tak, plass til å danse og alt som hører med til en fengslende kveld. Billetter kr.200 kjøpes i døren.

Søndag 9. august Grand Finale på Fredriksten Festning. Et laidback treff med Linedance-oppvisning, Barnas lekeplass, handelsområde, Bilbedømning med Christofer Lee Willhans som speaker og premietrofeer: Bilsport Classic favoritt Aarnes favoritt Jet carriers favoritt Top ten most oustanding cars. Car of the show. Longest distance

Nytt i år: The Line up. Her presenterer vi 10 spesielle biler, deres eiere og historie. Årets tema er året "1959".

Velkommen til årets festival!

Street & Cruisin' Club Halden Awards | Autoshow | Competition | Activity | Cruising | Eatery | Festival | Exhibition | Automotive events | Live music | Entertainment | Party | Viken @ Fisketorget, Halden

We recommend

Amcar
Panvulk
Meguiars
Norsk Prol AS