Juletogtur, kanefart, og julemiddag, des/2019 - Oslofjorden og 13 andre

Juletogtur, kanefart, og julemiddag, des/2019 - Oslofjorden og 13 andre

15. December 2019 @ 09:00 until 17:30

Tilleggsopplysninger, lagt ut 17/11: Valgfri transport til Sørumsand stasjon: 1. Enten reise selv å møte opp ved perrongen på Sørumsand stasjon senest kl 10:30 2. Turbuss fra Thon Hotel Opera i Oslo kl. 09:00 3. Turbuss fra Lillestrøm togstasjon (østsiden av stasjonen/motsatt side av sentrumsgatene) ( kl. 09.30)

Vi gjør oppmerksom på at dette er for de som har bestilt og betalt dagspakke med togtur, kanefart, og julemiddag via nettsiden: https://www.visitoslofjorden.no/togtur-kanefart-julemiddag

Tur med damplokomotiv i et flott "julelandskap". Julemiddag inkludert, også tur med hest og slede, samt busstransport fra Oslo til Sørumsand og tilbake. Magisk førjulsaktivitet som passer både store og små.

Bli med på tur med damplokomotiv i et flott "julelandskap". Det blir også tur med hest og slede i klassisk kanefart, hyggelig pause med gløgg og pepperkaker. For barna blir det også nissebesøk og julegodt.

Ved ankomst og starten av arrangementet blir det levert ut litt snacks til deltakerne (frukt, poser med nøtter/tørket frukt).

Sightseeing i Stomperuds juleland.

Kl. 14.30 setter vi oss til bords i restaurantens koselige selskapsrom for å bli servert deilig julemiddag.

Transport med turbuss fra Oslo og tilbake er inkludert i billetten. Man kan selvsagt møte opp selv også uten å bli med i buss fra Oslo.

Arrangementet passer godt til alle aldersgrupper. Bestill her: https://www.visitoslofjorden.no/togtur-kanefart-julemiddag

Om du vil at vi skal fylle ut bestillingen for deg, så ring oss på 904 10 263

For hjelp eller spørsmål om turen, nøl ikke med å kontakte oss på 904 10 263 eller post@visitoslofjorden.no

Akershus | Activity | Eatery | Automotive events | Oslo | Touring @ Sørumsand Stasjon (Sørumsand)

We recommend

Panvulk
Meguiars
Norsk Prol AS