Jule/Nyttårskjøring på Tertitten, des/2019 - Tertitten - Urskog-Hølandsbanen

Jule/Nyttårskjøring på Tertitten, des/2019 - Tertitten - Urskog-Hølandsbanen

01. December 2019 @ 11:00 until 31. December 2019 @ 17:00

Nå er billetter for alle våre kjøredager lagt ut for salg på våre nettsider! Løp og kjøp! http://mia.no/tertitten/billett?pid=290

80 av totalt 120 billetter ligger ute for salg. Vil man ha 2.klassebilletter må det kjøpes i billettluka på reisedagen. Det er totalt 21 2.klassebilletter, samt omtrent 40 3.klassebilletter å få kjøpt i billettluka per avgang.

Velkommen!

Reis deg til julestemning med Tertitten!

Igjen kan vi invitere til ekte julestemning fra gamledager med damptog gjennom vinterlig landskap. Drøm deg vekk i skumringen med historiske vogner varmet opp med vedovner, lune tepper og tente parafinlamper.

Togturen går tur/retur Sørumsand/Fossum, og tar ca. 1 time.

På Fossum stasjon blir det en pause med utdeling av pepperkaker og gløgg, og kanskje kommer nissen?

For de som ønsker seg ekstra påfyll av vinterfrisk luft og tradisjonskjøretøy anbefaler vi en tur med bjelleklang. Odd Roar Stenby er på plass med hester, kusker og slede/vogn. Turen er inkludert i togbilletten og man rekker en tur i pausen.

Kjøredager: 1.12, 8.12, 15.12, 22.12, 29.12 Tirsdag 31.desember - Nyttårskjøring

Avganger fra Sørumsand (alle kjøredager) kl. 11:00, 12:15, 13:30, 14:45.

Billettpriser Kommer snart!

Barn under 3 år reiser gratis.

Billetter kjøpes i billettluken på stasjonen vår på reisedagen eller på nettsidene våre: https://mia.no/tertitten/jul-19 Alle billetter kjøpt på nettet må vises frem i billettluka før man går ombord i toget.

Vi ber folk forberede seg på kø i billettluka, og vil anbefale at kun en person per følge, dersom det er mulig, henter og kjøper billetter. Dette for å lette vårt billettsystem. Informasjon om når avgangene er fulle vil bli informert om fortløpende på selve reisedagen, både på stasjonen og her på eventet. Det er begrenset med plasser på togene våre, 140 stykker.

Stiftelsen Urskog-Hølandsbanen "Tertitten" Trip | Akershus | Activity | Eatery | Automotive events @ Sørumsand Stasjon (Sørumsand)

We recommend

Panvulk
Meguiars
Norsk Prol AS